31 December

Bara några timmar till ett nytt år, då är man inne på sitt 21:a år, läskigt, åren bara går och går .. Men men :) vad har hänt detta år då? .. jo jag fick ett fast jobb, "hittade" Jimmy ;) , åkte till Turkiet, flyttade hemifrån .. och de låter ju som ett  helt perfekt år! eller hur? :)

Nu är det dags för nyårslöfte igen, samma löfte som alltid, och nu förstår säkert vad ;) .. hoppas de går bra! Men det måste det.

Aja nu ska jag sluta skriva, börjar få skrivkramp. Gott nytt år :)


15 December

Snart är det jul. Har köpt julklappar till alla nu, men inga dyra klappar. Är lite självisk denna jul, och lägger pengar på lägenheten istället. Även fast det inte behövs göras så mycket där egentligen, men jag vill ju göra den till min egen, så som jag vill ha den. Nästa projekt blir nog att måla om sovrummet, vet inte vilket färg än, det får jag spana vidare på 8-)

6 December

Sitter vid min datort just nu, min lilla pärla! Har ju faktiskt saknat den lite granna :-)

Är hemma hos mamma och pappa nu, ska sova här inatt medans Jimmy är ute på äventyr. Jag är fortfarande för feg för att sova ensam, klarar inte det riktigt än, vet inte om jag någonsin kommer göra det. Men det måste jag ju :-S

Ska kolla på Robin Hood (Russel Crow) grym film :) Ser även i blue ray, inte dumt de heller =) så de ska jag göra nu! Kram & hej..

och Jimmy, jag älskar dig ♥

RSS 2.0