30 November



aa, just så känner jag nu. Vet inte varför, men är allmänt less!
Har precis bakat negerbollar (ja sorry, men det står så i min bakbok)
och den terapin hjälpte inte, vilket den brukar göra ..
 Vet inte vad jag skagöra nu, sova låter bra. Suck ...


27 November



Herman hälsar trevlig helg, med en liten flirt ;)


22 November

Är så himla less på julen, har verkligen tappat all sådan ork nu när jag inte är barn längre. För då älskar man ju jul och alla julklappar, men nu är det helt värdelöst. Tänk att få åka till något varmt land under julen istället, vore underbart. Strunta i allt som heter julklappar, jul, snö .. och bara dra iväg.

Men får väl drömma vidare. Istället blir det julklappar, jul, snö, kyla och jobb, som gäller.
Har iallafall köpt julklapp till 3 personer nu. Ska köpa till 3 till, sedan får det vara bra.

[X] Leo
[x] Herman
[x] Brorsan
[  ] Syster
[  ] Mamma
[  ] Pappa


21 November



Träffade Filip & Fredrik på Birsta idag. Dom skulle signera sin nya bok
som kommit ut.
Måste säga att Filip är rätt snygg, hehe =)

20 November



Där uppe, det i mitten är "spökhuset" som jag berättat om, det är där jag har hört och märkt allt.

Men nu ska ni få höra här! Har kommit ett steg längre i det mystiska. Jag berättade det för pappa, och gissa vilka som har bott på samma gata? Jo min farfar och hans mamma och pappa! Även släktingar till farfars pappa bodde där, är det inte helt sjuk? är det inte läskigt? Det måste ju vara dom som vill mig något, eller hur? Kanske det är farfar som tycker att jag glömt bort honom, vad är det dom vill säga mig? Det här börjar faktiskt bli allvarligt nu.

Lite mystiskt är det ju iallafall, jag hade ingen aning om att dom hade bott där, ändå är det just precis på den där gatan som jag märker allt!

Skratta om ni vill, jag är helt allvarlig. Ska jag gå till ett medium? eller vad tycker ni?

18 November

Det börjar faktiskt bli lite läskigt nu, vad vill spöket mig? Är det något speciellt? Om det inte är ett spöke, vad är det då? Någonting försöker Det säga mig, men jag förstår inte vad.

Händer lite konstiga grejer då och då. Idag var jag i samma hus som sist någon försökte prata med mig. Men denna gång var det lite annorlunda. Gick upp för en trapp i samma hus, när jag är högs upp så står det en gubbe där och stirrar på mig med stora ögon. "Hej" säger jag lite försiktigt, och han hälsar tillbaka. Sedan säger han "Var det du som ringde på min dörr nu? Det är någon här utanför, det var någon, men när jag öppnade dörren såg jag ingen" Jag blev iskall direkt, kände en kall kår rinna nerför ryggen på mig, kopplade ihop detta direkt med det som hände förra veckan på samma ställe. Jag såg ingen person heller, jag hade inte mött någon i trappen upp, och det går inte att gå högre .. Vem kan det ha varit? Samma person som sist? Hjälp, gillar inte detta ...


12 November

Ni vet det där programet på Mixmegapol som heter "chans till romans"? Det är ju en som ska ringa in, berätta om en tjej/kille den träffat som den vill gå på dejt med. Då ringer mixmegapol upp och frågar den här personen om den vill gå på dejt med personen som ringt in, eller ta 500:- och skippa det ... Iallafall så var det en kille från Sundsvall som ringde in idag, så jag trodde att dom skulle ringa till mig .. men icke =( haha.

Nej nu börjar mammas pojkar! Hejsvejs =D

11 November

Hua, idag hände iallafall något på jobbet!
Jag var nere i en källare och skrotade på, helt plötsligt hörde jag en snäll och vänlig röst som sade "heej" bakom mig. Det lät ungefär som att personen stod någon meter ifrån mig, och på tonfallet lät det som "nämen är du här?" typ så. Så jag vände mig om för att säga hej tillbaka .. MEN, det var ingen där? helt tomt, inte ett ljud, ingenting.

Vem var det? Det lät som en ljus röst, en tjejröst. Skulle jag höra rösten igen skulle jag känna igen den direkt .. för det var på riktigt! Jag är helt seriös, det är de som är det värsta ... Men rädd blev jag, rädd och iskall!

10 November

Lite update i mitt så otroligt intressanta liv.

Jobb idag, precis som alla andra måndagar - fredagar i mitt liv. Och där händer inget speciellt, förutom att jag hittade 4 kronor på ett ställe idag.. alltid något, en bra start till början på en miljon .. eller vad säger ni?

Fotbollsgalan igår var väl ingen höjdare heller. Less på att Zlatan ska få ta hem allt, som vanligt. Vi vet ju att han är bäst redan, låt någon annan få det där istället för en gångs skull .. Men årets tränare blev iallafall våran egen Mikael Stahre, det tackar vi för =) Efter 2 guld på samma år (eller faktiskt under samma vecka) så är han verkligen värd det!

Nej nu ska jag sova. Men imorn får jag iallafall sovmorgon till lite före halv 7, då jag slipper skjussa mamma till jobbet.. Jipie!

9 November

Måndag igen och ny jobbvecka, visst är det underbart? Det är ju så underbart att vakna på måndag morgon, för då är alla arbetsuppgifter denna vecka ogjorda, riktigt skönt! .. eller inte, det är så hemskt att tänka att INGET är gjort utan allt är kvar .. hua.

Men snart är det fotbollsgalan iaf, den ser jag fram emot ;)

---
Och ingen har väl missat att AIK tog dubbla guld iår? Både allsvenskan och svenskacupen .. herregud så bra vi är =D .


Leo hälsar trevlig helg ;)


Guld, Guld, Guld ..



António Flávio , söt va? =D haha .. Rabaapapapapapapa!

6 November

Drömde något helt galet inatt ...
Det var en kille som sprang efter mig och skulle mörda mig. Men det slutade med att jag slog ihjäl honom med en hammare, krossade hans ansikte totalt. Sedan tog jag hans mobiltelefon och stack ... Herregud! Hur kan man drömma något sådant? .. Vakande iallafall av att pappa startade dammsugaren här hemma, tur det, undra vad mer jag skulle göra?

Sov iallafall sjukt länge, ända till 12:40 .. hur går det till? Det brukar ju inte jag göra? Herregud, min fot måste bli bra snart, så jag kan jobba och få mitt liv tillbaka.

5 November

Ja nu snöar det för fullt, härligt tycker jag =) Första snön är alltid bäst, sen blir den bara tröttsam. Men just nu njuter jag av den. Men av min fot njuter jag inte så mycket, blev inge mer jobb denna vecka, foten satte stopp för det. En dag tog jag mig igenom, men skulle aldrig orka 2 dagar till .. så fick säga nej ='( .. men blir jobb hela nästa vecka istället, och då måste jag väl vara bra?!

Sitter och kollar på videos när AIK tog guld, slutsignalen, matchen, spelarmottagningen, tifon ... skulle kunna börja gråta, det är så underbart =D Måste ta och se lite one tree hill nu, annars fastnar jag i dessa videos. Tappar bort tiden totalt, skulle kunna sitta hur länge som helst och bara titta. =D

--
Kärlek kommer, kärlek går .. men kärleken till AIK kommer alltid bestå! ;)


3 November

Vaknade imorse av att foten sved som f-n! Kunde inte röra den, utan den gjorde hur ont som helst. Provade att ställa mig upp, men ramlade nästan ihop. Gjorde riktigt jävla ont (ursäkta ordvalet!) Fattar inte vad som har hänt?Somnade vid halv 2 på natten och vaknar sedan upp såhär vid 9 tiden. Knäppt =S Undra vad jag gjorde inatt? kanske var ute på äventyr? verkar ju nästan som så, förstår inte hur foten kan svälla upp utan anledning? .. Förmodligen så har jag väl en infektion .. blä! Jag som ska jobba imorn, hur ska detta gå?! Kan ju knappt ta mig framåt ...

AIK - Svenska mästare 2009

Det är stort, otroligt stort ...

Igår gällde det verkligen, ge allt - eller gå hem med ingenting .. och vi klarade det, vi gjorde det, vi tog oss hela vägen. Det är knappt så man tror att det är sant, så länge som man har väntat på just det där ögonblicket .. 11 år! Just det där ögonblicket som domaren blåser i pipan, den avgörande matchen är slut och flera tusen svartgula supportrar stormar planen. Det är vackert, det är det verkligen .. sitter och tittar på massa bilder nu, videos, och jag ryser! givetvis av lycka.

Hela dagen igår gick jag runt som i en dimma, ville att matchen skulle dra igång, orkade inte vänta. Kollade igenom en halv säsong av one tree hill, väntade och väntade. När klockan närmade sig 15:00 så åkte jag till brorsan för att kolla på matchen. När Göteborg slog in 1-0 trodde jag att det var kört, började nästintill gråta! Men, 1-1 målet av Flávio gjorde så det tändes en låga. För då hade vi ju guld, oavgjort räckte ju .. men allt kan ju hända .. och tjärnas 1-2 mål var helt underbart .. då kändes det verkligen, guldet var sååå nära .. och slutsignalen. U N D E R B A R T ! ! ..

Det gör nästan ont i mig att jag inte var på plats i Göteborg .. inte ens i Stockholm när dom togs emot inatt. Men så är det, att vara AIKare på distans, tyvärr =( .. Men fira blev det i alla fall! Vi åkter ner på All star, gamla olearys och firade med andra AIKare .. så helt off var man ju inte =)

Kännslan är bara så obeskrivlig. Känns så skönt att bli gratulerad till guldet av andra, det har ju alltid varit jag som fått gratulera andra.
Stort tack AIK för denna säsong! Detta kommer sitta fast i våra svartgula hjärtan en evighet framöver ;)

SM-guld, SM-guld, SM-guld!



Lyckan är obeskrivlig just nu! Det är helt jävla underbart!

Allmänna Idrottsklubben, Svenska mästare i fotboll 2009! ♥

RSS 2.0