31 Januari

Hello mitt i natten!

Haft en mycket trevlig kväll då moster och hennes familj varit här, + brorsan och Carola på lite middag och fest. Blev nyktert för min del eftersom att det inte slutade nå vidare igår, hehe.

Nu är festen slut iaf! Eller, ja vi har faktiskt en eftersläntare kvar här =). Har nyss plockat bort all disk och städat. Skönt att slippa vakna till ett kaos imorgon.

Nej nu ska jag fika lite rostmacka, sedan blir det sömn, om det nu går. Känner paniken komma fram igen, precis som alla andra kvällar och nätter. Känner mig så himla ensam.. och värdelös .. saknar honom =(

Jag hatar att jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

30 Januari

Aldrig mer dricka .. hur många gånger har man sagt det tro?
Har ångest idag, blev lite väl mycket tror jag. Men jag vaknade hemma imorse iaf, skönt det! :P



29 Januari

En dag på jobbet:

Elin och jag är inne i ett trapphus för att börja jobba, där inne är även några små pojkar som spelar innebandy. Vi disskuterar lite med dom om att dom egentligen inte får spela där, men det var inte direkt så dom lyssnade .. så vi lät dom vara. Sedan när vi var inne i städskrubben så springer ena pojken in där och Elin säger: "Här får inte ni vara, det här är faktiskt vårat kontor" och pojken svarar: "det här är inget kontor, det här är ett städrum!"

Hahaha! ni fattar säkert ingenting, måste upplevas! Men det var roligt, så det måste skrivas upp någonstans!.
Och städskrubben är ju det närmsta ett kontor vi kommer, ja det är ju som vårat kontor?

Vi har kommit på att vi faktiskt ligger längst ner i "näringskedjan" .. vi städar (som är det sämsta jobbet?) vi är vikarier och tjänar minst av alla där ... Vi ligger alltså längst ner, så långt man kan komma typ. Känns ju väldigt bra.

MEN, vi är lyckliga ändå ;)


28 Januari

Jaha då börjar Januari närma sig sitt slut. Sjukt, tiden går snabbt. Men det är bara bra, så sommaren kommer snart. Fast helt ärligt så njuter jag av snön just nu =)

Idag var det dags för lite terapi igen. Bakade negerbollar. Vilket jag sagt varje dag att jag ska göra i 2-3veckors tid. Nu blev det av iallafall! Dom ligger i kylskåpet på lite kylning nu, medans ska jag hoppa in i duschen! Sedan blir det filmkväll =)

Imorgon är det fredag! Vilket borde betyda massa mys, men näe, inte för mig inte =(


26 Januari

Träffade på spöket idag igen, och nu menar jag verkligen träffa.

Elin och jag var på väg ner i källaren då jag ser ett par byxben fladdra förbi bakom ett hörn. Jag var helt säkert på att det var Nicklas, så jag sa till Elin "nämen, där är ju spöket". Men tror ni att det var Nicklas? Nej. Tror ni att det var någon där över huvud taget? Nej.

Det fanns alltså ingen där. Jag tittade in i två förrådsdörrar som stod öppen, men det var kolsvart där inne och det var ingen där. Allt som hördes var prassel, prassel ...
(forsättning kanske följer nästa vecka)

25 Januari

.. och mitt i allt går man och blir sjuk, givetvis. När man mår dåligt så går det ju faktiskt att må ännu sämre, vore ju synd om man fick missa det ..


24 Januari

Ja man vet ju verkligen vilka som är ens riktiga kompisar i sånna här lägen :) Ni vet vilka ni är, och det tackar jag stort för!
--

Förresten så har jag hittat en vääldigt fin lägenhet som jag vill ha, fattas bara 300tusen, och hur ska jag få tag i det? Utan fast jobb ser det mörkt ut, jag vet ju aldrig hur mycket jag får jobba. Men skulle jag få jobba så här mycket som jag gör nu hela tiden, så skulle det absolut funka. Men men .. läget är ju som det är. Och det är ju inge fel på mammas mat heller så ;P men något eget vore ju inte fel! Jag är ju snart 20 år ...

Leobus

 


23 Januari

Hade nog mitt livs jobbigaste samtal igår .. men jag tog mig iallafall igenom det. Åh vad jag önskar att det inte vore så här. Nu är det lördag, men vad spelar det för roll nu? Visst jag får sova lite längre på morgonen, men sova är ändå ett stort problem

Men aa just det, jag skulle ju inte deppa. Har iallafall kollat på twilight-filmen nu på morgonen, alltid lika bra.
Jag vill också ha en Edward! Var är min Edward? =(

Igår var jag hos Nicklas och umgicks lite med några där, det var trevligt :) Kom lite på andra tankar, sånt behöver jag.

21 Januari

Nää dags att rycka upp sig kanske? Man kan ju inte gå och deppa hela livet direkt, det blir ju inte bättre ändå. Det är som det är helt enkelt, och det är hans förlust .. eller hur? =) Vet faktiskt inte vad som är värst .. bara plötsligt sluta höra av sig, eller som nu, säga hejdå genom sms? Lika patetiskt båda grejerna! Nu har man ju varit med om båda delarna.

Visst önskar jag att läget var annorlunda, jag gillade ju faktiskt honom, en hel del! Eller en hel del räckte inte, han var något helt speciellt. Men vad kan jag göra? Ingenting, han vet vad jag känner ..

Så nej nej, inge depp här inte! Jag mår bra nu, och allt går bra för mig! Jobbet blir mer och mer roligt, antar att det bland annat är vårat lilla nytillskott inom företaget som gjort det så bra =) Så tack Elin! som även varit min lilla psykolog ;)


17 Januari

Har inget att skriva. Känner mig helt tom.

Framför mig har jag en lång mörk tunnel, ser bara lite ljus någonstans långt långt fram i den. Kommer ta lång tid innan jag når dit, men jag kommer givetvis göra det någon gång.

Jag lovade mig själv att inte må dåligt över en sådan sak igen, men givetvis ..
När ska jag få vara lycklig och känna mig hel på alla sätt och vis? Det kommer förmodligen aldrig hända

Tar en stor paus härifrån nu ...


15 Januari

Vem är denna nya mystiska kollega? Hmm
Fortsättning följer .. ;)


14 Januari



Längtar till att sista boken blir film! så man får se lite edward-hud, hehe ;)
Kommer bli spännande och se hur slutresultatet av den filmen blir =)

Imorgon kommer ni få läsa ett spännande inlägg! Så håll utkik ;)

11 Januari

Sitter och dricker egenpressad apelsinjuice, så grymt gott! och perfekt efter träning, som jag nyss kom hem ifrån. Har ju varit lite dåligt med sådant den senaste tiden .. 3 veckor om jag ska vara ärlig =/ men förhoppningsvis blir det ändring på det nu!

Funderar på att äta upp mitt fina pepparkakshus också, men det tar emot. Det är ju så fint! Lär förmodligen vara det godaste pepparkakshuset någonsin.

(bjuder på en mumsig bild på Edward också, eller ja Robert Pattinson, han får man ju aldrig nog av!)

10 Januari

Var på Irish igår, och gissa vem jag såg där! Jo Edward! jag skämtar inte, det var han! .. sen vaknade jag, och insåg att det självklart bara var någon som var lik honom. Men gud så likt det var!

Bara för det så blir det twilight-maraton ikväll. Båda filmerna ska ses, jajjemensan!

7 Januari

å hej å hå, inge värme ute nu iallafall =) Tog mig en promenix till affärn nyss, tur det finns långkallingar. Men jag klagar faktiskt inte på kylan, det är ju faktiskt vinter! och kyla har jag varit med om många gånger under mitt snart 20åriga liv.

Förstår mig verkligen inte på folk som klagar, men, det är väl bara stockholmarna och de neröver som klagar .. as usual! ;)


...



"the pain was the only reminder that he was real"


6 Januari

ZZzzZ trött ..

har blivit beroende av ett spel på facebook.
(alltså ett vanligt spel, inge farmville, akvarium, klappa hundar osv.)
Spelar hela tiden, går inte att sluta och inte klarar jag skiten heller.

Imorgon är jag ledig, tack och lov! Ska försöka sova så mycket jag kan. Borde väl ta vara på dagen egentligen, men ... sover hellre =)
Tack & Hej för mig


3 Januari

Kan ju säga att jag hade en underbar kväll med Edward igår!
.. och ja självklart dom andra i filmerna också, men han är liksom pricken över i;et ;)

Nu ska jag storstäda i mitt rum, byta sängkläder och så vidare. Sätta upp lite nya saker på väggarna, kanske en och annan bild på Edward åker upp. Att han är den sista man ser innan man somnar, och första när man vaknar .. är ju inte alls helt fel ;)

2 Januari 2010

Ooops, jag har brytit mot lagen i ungefär 30 minuter! ;)
Men nu har jag iallafall nya twilight filmen på datorn, underbart! ♥

Köpte även den första filmen idag, med massa extra material och grejer, kul att ha orginal. Perfekt för mig som är besatt.

Och man kan ju säga att kvällen är räddad =)

RSS 2.0