29 juni

 

Igår fyllde "lilla" Leo 3 år, usch vad tiden går snabbt! Ju äldre han blir, desto äldre blir ju jag själv. Hemskt! "Forever young, I want to be forever young" ja tack det hade inte varit helt fel.

Dagarna går så snabbt nu, hänger knappt med i svängarna. Kliver upp vid 6, jobbar 7-16, går hem, sover nån timme, kliver upp, gör nånting, sover .. sen börjar det om igen. Kul liv va? Men jag antar att de flesta har det så, bara jag som inte är van vid arbetslivet än :) Tur det finns helger, då man är ledig och kan leva livet!

27 juni


Halloj!
Det är soligt och varmt ute + att jag är ledig, kan nästan inte tro att det är sant =).
Åkte till stugan igår direkt efter jobbet, så där spenderade jag min kväll igår. Tog ett kvällsdopp i havet runt klockan 21, riktigt skönt var det. Innan det blev det fotbollstittande såklart. Grymt bra dom spelade! Så trots förlusten i straffar senare, så är jag väldigt nöjd!

Idag har jag solat hela dagen såklart, så nu ser jag ut som en kräfta ungefär =) Tur att det röda brukar försvinna rätt så snabbt. Nu ska jag göra mig iordning för att sedan gå på grillfest hos min kusin Niklas som fyller år idag.
Hejsvejs :)

 
Igår på jobbet var jag uppe på ett tak till ett 12våningshus
Riktigt fin utsikt må jag säga :)

25 juni

 
Leo äter glass! eller dricker glass kanske? =P

Oj vad varmt och skönt det har varit idag, riktigt härligt! Blev inte mycket jobba idag faktiskt, satt mest ute i solen och slöade bara. Brände mig till och med. Har varit en väldigt skön dag.

När jag kom hem så ville jag inte sitta inne, utan ville ut och ta vara på det fina vädret. Så ringde syrran och vi bestämde oss för att gå till Bergsåker och köpa mjukglass på kiosken där och sedan gå tillbaka. Först vara lite nyttig och sedan mumsa i oss massa glass, helt perfekt ;)


Jobb, jobb och jobb

Självklart så började ju jag jobba samtidigt som värmen kom hit till stan. Men det är som det är, bara att göra det bästa av situationen > sola så fort man får chansen. Så fort det är rast eller någon ledig tid över på jobbet, så passar jag på att sola =D .. Medans ni andra säkert har legat på stranden och glassat så har jag till exempel skurat fönster. Jag gör i alla fall något vettigt ;)

Just det, nu ser ni ju "dagens outfit" också. Linne och 100kg tunga byxor, helt perfekt i värmen!

Förresten ...


Har ni hört den här med Veronica Maggio?
Nästan så jag skulle kunna sjunga den också, hon har
helt rätt! haha. "aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd"

ZzzZz

Godkväll!
Idag är jag trött, väldigt trött, helt slut .. tråkigt. Vill bli frisk, det är så tråkigt att inte orka göra någonting, att inte ha något humör alls för något. Men det vänder nog snart, efter regn kommer sol. Jag är ju snart frisk igen =) Jobbigt att vara seg när det är ett så pass "aktivt" jobb jag har, massa spring hela tiden. Men nog klagat om det.

Är ju fotboll på teven, fast paus nu. Den ska jag lägga mig och kolla på. Ta en alvedon, bädda ner mig i sängen och förhoppningsvis somna tidigt. Ser ljust ut för Sverige just nu iallafall, hoppas dom håller det nu så vi går vidare.
Hejdå / jooosefin' ♥

Elefanter =)

 

Utanför jobbet idag så stod där helt plötsligt en massa elefanter.
Är ju cirkus i stan så dom stod där utanför och betade =). Var även
massa andra djur, men elefanterna var coolast! Klappade till och med
några :)

Tänkte bara berätta det, nu ska jag bädda ner mig i sängen igen.  Är sjuk ;(
Hejsvejs

Jobb imorgon

Ligger i nerbäddad i sängen med datorn och ska försöka knåpa ihop ett inlägg. Jag är helt slut i kroppen och har väldigt ont i halsen, så jag antar att jag är på väg att bli sjuk. Typiskt nu när jag ska börja jobba och allt. Spelar ingen roll hur sjuk jag är, tänker inte vara hemma från jobbet .. punkt slut.

Midsommar var riktigt trevlig. Var i stugan med hela familjen (mamma, pappa, daniel, carola, herman, elin, mattias och leo) och hade kul! Vi grillade gott, drack gott, spelade kubb och lite annat. Senare på kvällen så gick jag, mina syskon och co ner på pubben. Där satt vi och drack, surrade, till och med dansade. Jag och elin tog oss en svängom på golvet! Denna midsommar blev väldigt lyckad :)

Nästa dag väntade jag på att alkoholen skulle försvinna ur kroppen så jag kunde köra hem, då det var dags för ännu en festkväll =). Markus, Marie, Henrik och Anton kom hem till mig och vi förfestade lite innan krogen. Även detta blev en väldigt rolig kväll med roligt sällskap, alkohol och dans! =D

Nej nu har jag faktiskt ingen ork att skriva mer. Har skrivit en hel bok känns det som. Nu ska jag sova strax, ska upp 06:15 imorgon. Känns ju väldigt roligt.   Godnatt


Stan!

 
(syns inte så jättebra kanske, men bilder gör ju inlägget lite roligare ;)

Trist väder ute, så klart. Vore ju onödigt om det skulle vara fint väder en dag. *Suck!* ..
Vaknade imorse vid en 5 tiden, det var då inte ett enda moln på himmlen och solen lyste så fint. När jag sedan slog upp ögonen igen 5 timmar senare, så var det helmulet, givetvis.

Blev en runda på stan med syrran och Leo idag iallafall, köpte lite kläder och en parfym (kostade bara 100:- och de är ju inte mycket).  Är ju en massa rea nu på stan, så man får ju extra mycket för pengarna =) Häromdagen så var jag med mamma i birsta, då handlade jag också lite =)

Nu ska jag:
- Göra iordning vofflor och äta dem, mums!
- Gå till morfar som fyller år idag
- Åka till stugan, Leo ska följa med =)

// Over n' out

studentpresenterna

Tänkte att det kanske var dags att uppdatera lite, så jag gör det nu =).

Solen lyser ute, men det är massa moln på himmlen som skymmer den hela tiden!. Vill så gärna sitte ute, med mp3;n i öronen, läsa en bok och steka i solen. Men det är tydligen omöjligt, vart är sommaren? Förmodligen så kommer den nästa vecka, då jag börjar jobba.


Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna, därför har jag inte skrivit något. Längtar faktiskt tills jag börjar jobba, så jag får någon struktur på livet igen. Just nu är jag vaken nästan hela nätterna och sover på dagarna, hur bra är det?


Visar bilder på studentpresenterna också =) Halsbandet fick jag av mina mostrar, ringen av mormor & morfar och fickpluntan, plånbok av syrran =) .. Fick en massa pengar också, det tackar man ju aldrig nej till =)


     

Vilken helg!

 

Ja herregud vilken helg det har varit, grymt rolig! Idag är jag totalt slutkörd alltså, riktigt sliten. Men det är det värt, har verkligen levt livet.

Igår så blev det fest ännu en gång, var ju lite seg i starten efter studenten i fredags, men det gick ju =). Började med förfest hemma hos mig, och slutade kvällen sedan på BK. Träffade många roliga människor, till exempel hockeyspelare som skrev autografer på min kropp (hmm). Prata engelska gjorde dom också. Konstigt nog så förstod jag allt dom sa, kunde även svara tillbaka. Konstigt? Alkohol gör underverk, hehe.

Nej nu ska jag gå iväg till syrran. Ska se film och äta chips & dipp, muums! Sen ikväll ska det bli riktigt skönt att sova i min egen säng ;)    Ha´re fint!

 


Tack så mycket!


Tack så mycket för alla fina presenter jag fick igår, och tack för att ni ville komma och fira lite med mig =)

Ja detta var verkligen ett minne för livet, hade verkligen grymt roligt! Att åka lastbil och det där var nog höjdpunkten, springa ut på trappen också såklart. Vilken känsla alltså! Det går inte att beskrivas, utan måste upplevas :).

Idag är jag lite sliten, hehe, men inte konstigt. Började dricka vid en halv 10 på morgonen, och slutade imorse vid 4-5 kanske. Men kul har jag haft, riktigt kul! Stod på BK's dansgolv och skakade loss hela natten =) ..

Nu ska jag duscha, äta lite smörgåstårta och sedan göra mig iordning. Det är ju fest ikväll igen, såklart! Skål! =D

(Extra tack till brorsan, som kunde hämta mig förut idag. Visste inte hur jag skulle komma hem annars ;S )

Studenten imorgon!



Ja imorgon är den stora dagen inne, jag tar studenten!
Känns helt galet, helt underbart, helt otroligt, så jävla skönt!

Idag börjar allt festande och det lär ju hålla i sig ett par dagar,
åh vad kul! =D detta är livet, livet leker, livet är en fest!
--
Men grattis till mig själv som tar studenten imorgon,
fyfan vad jag är bra! ;)


Mina mål


Jag har 2 mål i mitt liv, som jag vill försöka uppnå.
1. Flytta ifrån Sundsvall
2. Bli polis         
----
Men frågan är, kommer något av dom ske?
Min största dröm är att bli polis, jag vill verkligen!
---
Sitter och kollar runt lite på polishögskolan.se
blir så grymt sugen så det är inte sant! Men
samtidigt så vet jag inte om jag orkar plugga mer.
Aja, tiden får utvisa hur det blir. Får hoppas iaf en dröm slår in =)
             

Drömmar ...

   

Soligt och fint väder i 2 dagar nu, det tackar man ju inte nej till direkt! Fast hade hellre sparat dessa dagar tills på fredag då det är studenten, ska ju bli regn då. Men men, ingen idé att deppa över det. Fira ska jag göra i vilket fall, ojoj vilken fest det kommer bli =)

Sitter här och kollar på bilder från Kreta, längtar tillbaka. Skulle vilja åka iväg till nått varmare ställe, sola, festa och slappa. Men det är väl bara att drömma vidare, har inte direkt ekonomi till att fara iväg nånstans. Arbetslös som man är.
Just det, chefen ringde igår och jag ska jobba 2 veckor till. Så som det ser ut just nu så blir det 2 månaders jobb i sommar. Inte helt fel =D

Väldigt seg

Är alldeles för trött,seg och less för att skriva något idag. Detta är en depp-dag helt enkelt, ibland har man ju sådana också!
Hade i alla fall en väldigt rolig och trevlig kväll igår. Idag mår man som man förtjänar, precis som det ska vara ;)
Tack till alla inblandade =)

Nu ska jag gräva ner mig i sängen och kolla på valvakan, väldigt spännande (eller så inte) Heja PiratPartiet

Löjligt

Har ni läst det här ---> http://st.nu/start/sundsvall/1.1101029 ... Visst är det löjligt? Går aldrig att göra något kul längre .. När jag blir polis ska jag allt låta ungdomarna få ha lite kul ibland (hehe) ;)
--
Idag har mamma och jag varit på stan och "firat" nationaldagen, var ju massa grejs där. Leo och Herman var också med, duktiga pojkar har dom varit. Inge bus, grin, spring eller tjat .. Väldigt bra med andra ord =)

Nej nu är det bäst att jag börjar göra mig iordning, blir fest ikväll med syrran och co. Skål!

Jo just det!

Glömde nämna att jag varit barnvakt åt den här busen idag också


egenpressad apelsinjuice

 

Blev helt plötsligt sugen på egenpressad apelsinjuice, så blev tvungen att göra det. Åh vad gott det är! Jag som alltid groggar med apelsinjuice, vilket lyx det skulle vara att pressa egen sådan och blanda groggen med ;). Måste prova det!

Sugen på godis är jag också! Pappa blev tvungen att gömma godispåsen för mig, annars äter jag upp allt på en gång. Hemskt men sant! varför ska det vara så gott med godis?

Var på stan en sväng med syster idag också, var på systemet för att inhandla en del saker. Passade även på att köpa en "strumpa" att ha mobilen i. Eftersom jag alltid lyckas förstöra mina så snabbt, tänkte jag försöka förebygga det lite genom att införskaffa mig en sådan.
Tack och hej för mig! ♥





ny mobil


Ja nu har jag äntligen en ny mobil! Får väl se hur länge den håller denna gång, har ju en vana att förstöra mina mobiler rätt snabbt. Stör mig på den en aning, men så är det ju alltid i början innan man börjar vänja sig. Fast den är rätt lik min gamla mobil, har samma funktioner och så =) Den går att ringa på iallafall, och smsa. Det är huvudsaken!





Guld värda



Städade mitt rum från topp till tå idag och hittade dessa skivor två skivor. Eller hittade och hittade, har ju alltid veta vart dom varit, skulle börja grina om jag upptäckte att de var borta. Men iaf så är dessa skrivor verkligen guld värda! Började lyssna på Nordman när jag var 4-5 år och hänger med fortfarande =). Sjukt bra musik, Håkan har så grym röst :)
--
Kommer jobba i sommar också, 6 veckor + lite dagar då och då. Det är ju inte helt fel, skönt att veta att man kommer få lite pengar. Så nu ska jag köpa en ny mobil! Har varit utan i nästan en månad, känns lite segt. Men nuså =)

Såja!



Nu har jag sprungit klart och kommit hem =)
5,2 km långt och jag sprang på 29 minuter.
Jag sprang hela tiden också, stannade inte
för att gå en enda gång! Väldigt bra gjort tycker jag!
Så lite nöjd är jag allt =)

Vårruset



Dagens middag:
- köttsoppa
- vatten
- 2 GI, mjukbröd

----
Sitter här och laddar inför vårruset, ska nämligen springa det ikväll.
Egentligen så var det mamma som skulle, men hon har blivit sjuk
så jag ställer upp. Var ute och sprang en sväng i morse innan frukost
också så idag blev det ett himla springande =).

Var till birsta med syrran idag också, kul när man kan åka dit när som helst :)
För er som inte har körkort, skaffa det! Är verkligen en befrielse =)
Nej nu ska jag vila lite innan det är dags att cykla iväg till vårruset, Tjohej! ♥

helgens projekt!

Tänkte bara visa upp mitt och syrrans egna projekt som vi höll på med i helgen! Vi byggde en sandlåda som Leo och Herman kan leka i medans vi andra steker i solen =D
Först grävde vi en grop såklart, sedan använde vi oss av tegelstenar som kant runt själva sandlådan. Sist men inte minst, så hämtade vi sand från ett ställe och fyllde upp den med. Lätt som en plätt! Dock var det väl inte det allra lättaste att hämta sanden, eller hur elin? haha! Shit vad vi släpade. Men det blev bra när allt kom på plats =) Bilder finner ni nedan som ni säkert ser! =)

 


Första Juni



Dagens frukost:
- Fil med solrosfrön och linfrön
- Ett glas vatten
- En finnkrisp

---
Nu har jag slutat äta gröt på morgonen och ska börja med fil istället.
Kommer sakna gröten! Det är en sak som är säker, men måste pröva lite annat.

Imorse var jag ute och gick med mormor en timme innan frukost, skönt att röra på sig :)
Nej nu väntar solen och solstolen! Ha en trevlig dag! ♥


RSS 2.0