29 Mars

slår upp sportbladet.se .. det första jag ser är "Just nu: AIK är på väg mot superettan!" inte den vackraste läsningen kanske =( vafan är det som händer? visst många sa att det skulle bli såhär, men vafan .. ingen trodde att AIK skulle ta guld förra året heller.. less blir man i allafall! Kom igen nu AIK, visa vilka som bestämmer tack!

Nya tag mot Djurgården på söndag kanske? -.-


27 April

Vaknade med ett jäkla ryck nyss!

Låg och läste en bok jag fått låna av Carola, handlar om en tjej som mist två av sina tre barn, sin man och några kompisar i tsunamin. (Riktigt hemskt bok, hua hua!) La sedan ifrån mig boken för att vila ögonen några sekunder .. somnade och vaknade av att någon skrev "MEN RING POLISEN!" skithögt här utanför, och jag upp, ut på balkongen men jag såg ingen .. vet inte om det var på riktigt, eller nått jag drömmde. Men hemskt lät det, någon skrek i panik :S

aja! Tänkte duscha men kom på nu att dom stängt av varmvattnet några timmar här i kväll, så det får vänta. Fortsätter läsa en stund till istället :)

26 April

Måste berömma mig själv lite nu!

Jag är så duktig! Har varit ute och sprungit i ungefär 1½ timme med friskis. Man springer lite, stannar och gör lite styrkeövningar, springer igen, stannar .. och så höll vi på. Riktigt härligt var det! och jag känner faktiskt att all ork jag hade förra året vid den här tiden, då jag sprang varje kväll, finns där någonstans i mig, bara det att jag måste springa fram den igen =) Lite tidigt att säga efter en springning, men jag hoppas att min vilja håller i sig =) För idag var det faktiskt riktigt riktigt skönt! Nu ska jag köpa nya springskor också, det kanske höjer motivationen ännu mer. Eller vad tror ni?

Så ikväll kan jag lägga mig med gott samvete! Duktiga, duktiga Josefin :)

24 April

Förstörde min mobil igår, hur jäkla klantig får man bli?!?!? Får väl försöka lämna in den och se om dom är schysst att hjälpa mig, annars ... ja då är det väl bara till att köpa en ny. Gu så otroligt less jag är!

Solen skiner ute iallafall, så det är ju bra iaf. Ska sätta mig på balkongen nu, även fast jag mycket hellre skulle bädda ner mig i sängen och sova några timmar till. Men måste ta vara på solen!

22 April

Nä dags för ett blogginlägg kanske? Har dock inget speciellt att ta upp.

Men kan säga att: fyf*n vad gott det är med en nyöppnad ost :D går ju att äta hur många skivor som helst! Muums, mums! Usch godis sugen är jag också. Varför måste godis vara så gott? Varför kan jag inte tex helt plötsligt bli sugen på en morot istället? ja konstigt är det allt!

Nej gud vilket fruktansvärt tråkigt inlägg! Ska försöka sova tidigt ikväll, så jag är superpigg till imorgon :D .. För vad händer då? Ja mina kära beundrare, de ni ;)

15 April

[x] Snowboard + skor
[x] täckbyxor och jacka
[x] underställ
[x] vanliga kläder
[x] dusckgrejor
[x] smink
[x] Alkohol
[x] pengar
[x] körkort


aaa men dåså, då drar jag =D Mooot fjällen =)

13 April

Vaknade av ett sms från Elin 06:52, och jag börjar jobba kl 7. Lyckat. Lite panik jag fick eller? Herregud. Upp ur sängen, dra på kläderna fort som f*n, gapa lite på mamma och skylla på henne (givetvis, vadå det är väl inte mitt fel? hon måste ju ha koll på mig.. hehe), springa till bilen där stackars Elin står fint och väntar. Sedan gasen i botten till jobbet. Tur jag har en racerbil ;) .. nä men riktigt tur iallafall att Elin åker med mig på morgonen, annars vettefan när jag hade vaknat, jag sov ju så fruktansvärt skönt ..

Gick bra på jobbet iaf. Solen skiner så känns lite småtung att jobba, vill ju sitta på balkongen och bara ta det lugnt! Men vi gjorde det bästa utav situationen, och tog oss en "femma" som Elin så vackert kallade våra (lite längre än) femminutersraster :) Hittade nämligen ett spel i en skrubb, så vi satte oss ner i solen och spelade lite ;)

men spelpjäserna fattades så vi fick hitta egna, fiffigt va?


VI ÄR TILLBAKA!

AIK är i elitserien. Faasen vad underbart! :)
och Sundsvall Hockey åkte ner till dv1, pinsamt, mycket pinsamt. Men men, nya tag nästa säsong!

Det ska bli spännande att se hur det kommer gå för AIK, får hoppas på bra! Tycker dom har varit riktigt duktiga. Med grymt dålig ekonomi så har de tagit sig upp till elitserien. Vissa spelare har till och med spelat gratis för att få allt att gå ihop. Det är väl hjärta? Skönt att visa svenska folket att AIK hockey fortfarande lever

11 April

sitter med datorn på balkongen, inte det allra bästa man kan göra kanske, ser ingenting, alldeles för ljus för skärmen .. så är det nå stavfel så skyll på solen. Haha ser nästan ingenting. Men jag måste ha datorn, för all bra musik är där, orkar verkligen inte mixmegapol på radion.. usch, skitprogram..

Nää ska väl fortsätta njuta av solen ;) sitter ju här i bara BH på överkroppen, hur nice är inte det?! 
Ikväll blir det hockey, hockey och ännu mera hockey! Det är ikväll det verkligen gäller. Nervöst? Ohyeah

7 April

om 2 månader, då är det definitivt sommar! Tänk, 2 månader! det är faktiskt inte så mycket. Känns lite positivt att tänka så :) Även fast jag ska jobba heeela sommaren, så ska jag försöka göra den så bra som möjligt.

Undra när jag kommer få ha min första semester? alltså betalda semester. När jag väl får den, guu' så jag kommer njuta! Tänk att ha 5 veckors betald ledighet, låter som rena rama drömmen just nu.


3 April

Ni som inte var på memento igår missade något iallafall! Nordman var ju där och spela, och jädrar vilket ös det var! Dom körde några låtar från nya plattan, men mest var det de gamla låtarna. Och det var verkligen hur bra som helst, går inte att beskriva! Har lyssnat på dom sedan "vandraren" kom 1994, och jag har alltid velat se dom spela live. 16års väntan är nu över, och jag blev knappast besviken :) Trode taket skulle lyfta när de körde just "vandraren" .. ååh så bra det var! :D

Givetvis så stod jag längst fram ;) Fick massor med bilder och filmade en del. Synd att min kamera är totalt värdelös bara, men duger som minne. Det mesta finns ju inom mig ändå =).

2 April

Min älskling var lika snygg som vanligt igår :) filmen var riktigt bra, en typisk "josefinfilm" =) Tycker absolut att ni måste se den! Och slutet? ja vad ska man säga? *snyft syft* ;)

Idag hade jag tänkt sitta på balkongen, dricka cider och bara njuuta av solen och ledigheten. Men vart är solen? Inte lyser den över mig iallafall! Kom fram nuuu.

Såg klart Gossip girl säsong 2 också nu, det är ju såå bra. Ska bli spännande att se den pågående säsongen, kan nästan inte vänta på att slå igång nästa avsnitt. MEN, ska nog gå ut och ta vara på dagen lite ...

Glad påsk förresten

1 April

Jaha, då var man med barn då :S känns inge vidare alls .. vet inte ens vem pappan är..
--
April april din dumma sill jag får lura dig vart' ja vill!
--
Hehe rolig jag är =) Ikväll blir det bio tydligen, får äntligen se min älskling igen, fast i en ny figur, så det ska bli spännande :) .

Fick sluta 2 timmar tidigare idag också, riktigt skönt. Nu är jag ledig i 4 hela dagar, såå skönt! Men vad som händer under mitt lilla "lov" vettefasen. Nordman spelar imorgon på memento, kanske tar mig dit, vem vet :)


RSS 2.0