16 Mars

Idag är det 4 år sedan älskade Rocky slog igen sina ögon för alltid. Hua, minns dagen som igår, en fruktansvärd dag. En dag i chock :( Hua hua. Men jag hoppas att han har det bra där uppe! Men det har han säkert :) Han vakar över oss nu, kan fortfarande se och höra honom komma tassandes :)

Jag har varit hemma från jobbet hela veckan. Haft feber och ont i kroppen. Och idag blev jag förkyld också, galet förkyld :( så inge jobb för mig denna vecka! Usch de kommer då märkas på lönen! Men jag säger som min kära bror "de drabbar ju ingen fattig" .. sant de ;) Tur jag har mina miljoner på banken :)..

Nu ska jag se på tv (ovanligt? har inte gjort nått annat de senaste 4 dagarna ... liiiite raslös jag börjar bli!)


Cider tar hand om sin sjuka matte hon =)

7 Mars

Vi har ett stort problem här i Sverige just nu! Vem faaen ska vi rösta/heja på i melodifestivalen?! Det är MÅNGA som är hur grymma som helst! Kommer bli svååårt, tror jag blir nöjd vem det nu än är som vinner.. bara det inte blir Vargas, sen spelar det ingen som helst roll! Dannys låt är grym, Saades, Nicke Borg, The moniker, Brolle .. tungt, tungt. Vilka I-landsproblem liksom! :D

Cider verkar gilla Dannys låt iaf, när jag drog igång den här hemma började hon kuta runt som en galning, klättra i gardinerna och hoppa runt. Så jag antar att hennes röst ligger där!

Favvoråttan som hon fick av en arbetskamrat till mig! Hon leker som en galning.
Lite roligt att hon och råttan ser typ likadana ut! :P


6 Mars

Mitt nya köksbord + stolar och lilla tavlan på vänstra väggen! :D

Nu är jag supernöjd! Har hittat en fin liten bokhylla som ska in i köket också
men den ska nog sitta mot väggen åt andra hållet, som man inte ser nu.
Så det blir nog superbra :) Finns inte i lager just nu på IKEA, men skulle
komma in till veckan. Så då ska jag kila dit och köpa!

Kul när saker blir bra! :) Nu håller Cider på och klättrar i gardinen, så måste dra!


RSS 2.0