31 Oktober

Sundsvall hockeys lag har blivit drabbad utav svininfluensan, och almtuna vägrar att skjuta upp matchen. Givetvis. Stackars våra blå! Nu har dom fått skrapa ihop ett lag med spelare lånade från Kovland. Haha, ja precis, kovland! Men det går nog bra, eller vad tror ni? ;) .. Fast jag har en mycket hårdare match att se fram emot, hua, vill inte ens tänka på den, inte än, det tar jag imorgon. ÅHH, nerver! =)

Ikväll blir det Ladies night och alkohol, får se hur det går. Är ju inte helt på topp om man säger så, suck. Men efter en grogg kanske det löser sig, vi får se.
--

Vi har hört om stora tider som har svunnit, vi vet att snart så är det dags igen .. Åh vi é AIK!


29 Oktober



Starta denna, och spola fram till 2:25, så ska ni få se och höra något så otroligt vackert!
---
AIK - vi har Sveriges största hjärta!

25 Oktober

Hmm hur var det nu? för 2 dagar sedan så skrev jag att jag inte skulle börja läsa nästa bok. Gissa hur det gick? Jo den är redan utläst och har kommit halvvägs in på nästa (och sista, snyft!) Hjälp, vad har hänt med mig?
---
Igår blev det party iallafall. Lite förfest här hemma med Markus, sedan vidare på krogen. Fattar inte var kvällen tog vägen, helt plötsligt vaknade jag imorse? haha. Men kul var det =D måste göras om.

Blir nog inte så mycket bloggande för mig. Min dator har gått sönder, tragiskt nog! Ska försöka hitta nån vänlig själ som kan se över problemet... Blir så less!

AIK vann idag iallafall över bye bye bajen! =D 2-1 blev slutresultatet och alla är vi glada och nöjda ;)

24 Oktober

Första cidern: 16:30 .. en flaska explorer står och väntar! Nu kör vi, skål ;)

23 Oktober

haha, gillade Daniels kommentar i mitt förra inlägg! Han kanske är vampyr? För allt det där stämmer faktiskt, hahah!..
--
Aja, måste bara säga en sak: Visst var Calle GRYM ikväll?! Åh, ryser i hela kroppen när jag hör han sjunga =D på ett bra sätt alltså! Hua, hua =) Hoppas han blir kvar nu, annars slutar jag se på det är idiotiska programmet.

Har jobbat hela veckan, vilket betyder att jag är helt slut idag. Huvudet dunkar, sprängs nästan där inne. Men det är tur har jag hört, för det betyder att det faktiskt finns nått där inne?! Hihi.

Har också bestämt mig för att inte läsa nästa bok i twilight serien, alltså inte än på ett tag. Blir ju helt fast, försvinner från verkligheten, går knappt att få kontakt med mig. Folk kan ju tro att jag blivit knäpp! eller, man kanske inte kan bli något man redan är? ;) eller vad säger ni?

21 Oktober

På dagarna jobbar jag, och på kvällarna är jag inne i min alldeles egna värd.

Det är nämligen så att jag har börjat läsa twilight böckerna, och dom är helt otroliga! Första boken var riktigt, riktigt bra. Det känns som att man själv är där, så otroligt bra beskrivet allting. Och vilken romantik. Det är så kärlek ska vara, precis sådär! Men kommer jag vara med om det någongång? knappast .. är bara att drömma vidare.

Har börjat på andra boken nu, som är lite sorgligare .. och i och med det så känner jag mig nere. Boken påverkar mig något grymt..
Tro inte att jag är en boknörd eller så, som läser böker ständigt och jämt, för så är det inte. Vet inte, men dom här böckerna är helt otrolig ...

Var hittar man en sån där kille?! Vampyrer är faktiskt ganska hett ;) förstår inte hur hon kan hålla sig att inte göra ... DET ..  med honom? haha ..

Tack så mycket!

Ja man får tacka så mycket för alla fina presenter =) blev otroligt nöjd över alltihop ;D

Vad fick jag då? .. Jo ni ser ju på bilden ovan, men kan ju skriva allt också

- Alla böcker i twighlight-serien (har redan börjat läsa!)
- Dvd, One Tree Hill .. säsong 1-6
- lite tjockare fina leggins
- Mascara x2
- Presentkort cubus och ett annat över hela birstacity
- Deoderant
- Pengar
- Godis, toffifee och Noblesse
- Ansiktscreme
- Teckning av Leo
---
Tror jag fick med allt nu, och som sagt .. Tack så mycket =)



18 Oktober

Klockan 13:13 den 18 Oktober 1990, föddes en nästan 5kg tung bebis. Vem kan det vara? Jo jag ;)
Såå.. Grattis mig själv =D

15 Oktober



Hello! Idag är det bakstuga här hemma. Mamma och jag har bakat bullar, silviakakor, kokostoppar, maränger och tårtbotten ..för en viss person fyller ju år snart. Hmm undra vem det kan vara?

Annars idag så har jag dammat hela lägenheten, städat och gnott. Är ju såå himla tråkigt att gå hemma hela dagarna... Men tack och lov så ringde chefen förut idag, så på måndag blir det jobb =) Wiho!

Nu ska jag äta en nybakt' bulle =D Tjohej.

 




13 Oktober

har försökt påbörja ett inlägg flera gånger, men vet inte vad jag ska skriva.

just nu har jag ont i huvet, ont i magen, är allmänt less och så vidare.
Kanske kommer på nått mer spännande senare. Ni kan ju läsa min gamla blogg så länge, ifall ni saknar mig ;). Hade helt glömt bort att den finns kvar, måste ta och läsa den nu. Se om det står nått spännande =D
Här är den --> http://josefinemilia.bloggagratis.se


2 Oktober

Jo just det! Mamma hittade en fin hejarramsa som jag gjorde när jag var 9år (år-99), tänkte dela med mig utav den ;)

"Jag kan sparka, jag kan slå, för jag hatar djurgår'n så!"

Var klok, även som liten ;) hah.

2 Oktober

Alltid lika trött på fredagar, när jag jobbat hela veckan alltså. Vet inte varför, är bara galet trött. Skulle kunna gå och lägga mig nu! Men det går ju inte, då missar jag idol, vilket inte går för sig! =)

Går jag och lägger mig en stund, så är jag seg hela kvällen sedan. Så istället för att sova efter jobbet så blev det storstädning i mitt rum. Drog fram sängen, soffan, tvn .. ja alla saker, och dammsög, torkade golvlisterna, skurade golvet,dammade, vädrade kuddarna och täcket, bytte sängkläder ...  Blev riktigt bra iaf =) Luktar så gott här nu, kommer sova som en prinsessa inatt =D Är nöjd över min insatts!

Men inte nog med det, sedan bakade jag också. Hittade ett recept på en Polly kladdkaka, ni vet godiset polly? Så den är i ugnen nu som jag strax ska ta ut. Ska bli spännande att få smaka den!

Så det är vad jag ska göra nu! Tjohej!


1 Oktober

I brist på annat så skriver jag en mening eller två.

Var på ikea med mamma och pappa förut, köpte pannkaka i deras "restaurang" .. stenhårda och iskalla, med pyttelite sylt. Hur dåligt som helst, ska aldrig mer äta där.

Gick in på ÖB en sväng också, köpte lite godis inför helgen. Fanns även chips/ostkrokspåsar 500g för 20:- st, så jag köpte av båda sorterna. Gäller att passa på. Mitt mål är att rulla fram på söndagkväll.

Tack och hej för mig!

RSS 2.0