28 Augusti

Nu har det gått för långt, nu har jag börjat ta med mig jobbet hem .. Ser en bild, känner igen husen, fullt med folk utanför, kaos, åh nej, klickar upp .. och ja, givetvis! Nollning utanför stubo där jag/vi städar, miljoner folk, underbart! Ska bli kul att se på måndag :) Hur många spyor? 1? 5? 10? 15? Lika spännande varje gång.

Nej nu är det faktiskt helg! Ska till Birsta nu, kolla på möbler kanske, till min blivande lägenhet? Tänk att bara kunna köpa allt nytt, det vore drömen det.

Ha en trevlig helg.


25 Augusti

Sitter och kollar på fångarna på fortet just nu, väldigt bra program! känns som att man är 8-9 år igen, nostalgi tripp, verkligen :) Synd bara att AIKarna åkte ut direkt, men dom är väl lika dålig i det här som i fotboll, inge nytt alltså.

Idag är det löning också! Men måste spara det mesta, viktigt nu. Var nämligen och fixade lånelöfte till en lägenhet idag, och det gick finfint! Så nu vet jag iallafall vilken prisklass jag kan leta på :) Så snart har jag kanske min egen lilla lägenhet =D

Nej nu måste jag fortsätta titta. Tänkte blogga genom mobilen, men fattade ingenting :P Hejsvejs :)


23 Augusti

Åkte båt igår, från härnösand till högakustenbron och tillbaka.
Herman, Leo och mamma framför bron :)

 


21 Augusti

Ja då är marknaden igång, och imorgon är den över, vilket betyder att hösten är påväg på allvar! Tråkigt, har inte ens fått uppleva sommaren än, bara några enstaka dagar :( men men, kommer ju fler somrar.

Var i allafall ner på marknaden en sväng, blev inte där så länge, men det räckte för mig. Köpte chipsen & "trasiga" cocosbollar som vanligt, inge mer :) Fast skickade mamma och köpa strumpor, måste ha nya, har hål i exakt alla tror jag .. dumma jobb

18 Augusti

Om exakt 2 månader fyller jag 20 år, tänk, 20 år! Minns när jag fyllde 15, kvällen före gick jag ut i garaget och skruvade bort reg-plåten, så jag kunde köra vespan medans jag väntade på att eukörkortet skulle komma. Och när jag skulle fylla 18, då jag gick och väntade i fleera månder på att "bli myndig" så man fick gå lagligt på krogen + att man kunde ta tag i körkortet på allvar.. Elin! minns du att jag alltid var så avundsjuk på dig, att du alltid fick göra de roliga sakerna exakt 1 månad och 2 dagar före mig. Var så otroligt less på det! :P

Nu finns inget sånt att se fram emot längre, visst systemet, men vad är det att gå på? Sånt löser sig ju alltid ändå.. Eller Casino? Jag som är såå kunnig inom det området, och har en fruktansvärd tur när det gäller spel ..

Nee nu får jag sluta fylla år! Bli gammal & grå .. Nä det är inte roligt längre!

och förresten, när vi ändå pratar minnen! Minns du denna? Haha ;)


17 Augusti, igen



Ja det här känns ju bra! Jag som åker om 20 dagar...

17 Augusti

Jag grinade nyss, tårarna ville verkligen inte sluta rinna. " The last song " En av de bästa filmerna jag sett på länge! Verkligen sevärd. Sorgligt slut, men ändå lyckligt. Ja, precis en sådan film som jag gillar. En Josefin-film helt enkelt.

Sjukt att en film kan göra en sådär berörd. Måste försöka tänka på annat, annas kanske jag sätter igång och bölar igen.. Blir nog en snabbdusch nu, sedan en till film kanske? Green Street 2 står på tur, första filmen var grym i alla fall, så har stora förväntningar på denna! :)

16 Augusti

Nu har jag ny mobil. Köpte en igår och detta var kraven:
- Ingen sony ericsson
- Ingen touch display
- Ingen dyr.

och såhär blev det ..

- En sony ericsson
- Touch display
- Dyr (iaf enligt mig)

Hmm.. :P


12 Augusti



Lägger upp en bild, en gammal en, det var tider det! eller hur eeejlin? :D
Skolavslutningen i 9an, tänk så bra man hade då. Hela 3 år kvar i skolan, slippa tänka på jobb, pengar och framtid all the time, bara leva för nuet! .. Synd att man inte förstod hur bra man hade det, och tog vara på allt.

Fasen vad tråkigt det är att inte ha något att göra .. Har redan städat, haft tvättstuga, fixat matlåda, sett på de true blood avsnitt som fanns, börjat på den nya serien .. och nu då? Är inte van att ha såhär tråkigt :( buuh.

Det är redan den 12e Augusti, sommaren börjar gå mot sitt slut. Vart har tiden tagit vägen?

8 Augusti

Ja då var semestern slut! Känns riktigt tung faktiskt, hade ju suttit fint med ett par veckor till! Men aja, bara gilla läget.

Har inget att skriva som vanligt. Ska försöka sova nu så man inte är allt för trött imorgon. Är ju van att sova till 10, 11 på dagarna. men nu är det slut med det :(

aja blir lite true blood nu innan sovdags. Har förresten laddat hem en ny vampyrserie som jag ska börja titta på någon dag när jag inte har allt för mycket att göra, hoppas den är bra :)

1 Augusti

Hello!
Imorgon sticker jag i Stockholm, hemma på onsdag igen. Ska bli skönt med en liten tripp såhär i semestertider ;)
Har egentligen ingenting att skriva, tänkte bara uppdatera lite.

Har varit med Jimmy i helgen, fast igår var vi på skilda håll ett tag. Jag var till Niclas som hade födelsedagsfest, trevligt att träffa allihopa igen, var ett tag sedan :)

Idag var vi hemma hos Jimmy bara och tog det lugnt, måste passa på att träffa honom nu när jag ska vara borta ett tag. Det är ju inte alls nå länge, men är ju van att träffa honom ofta. Saknar honom redan, som vanligt, men det är väl så när man tycker om någon väldigt mycket :)

Nej nu är det slut babblat. Måste passa på att sova, ska upp före 5 imorgon! Första dagen på semestern, och jag måste kliva upp mycket tidigare än när jag ska upp och jobba. Skandal :(

RSS 2.0