28 Augusti

 
Före och efter =)


Tråkigt väder ute även idag! Så då passade jag på att städa min garderob som var kaos! (Ja nu ser ju bilden) Tänkte att om jag städar den, så kanske jag hittar gamla kläder som jag har glömt bort och kan börja använda igen. Men icke, samma gamla tråkiga kläder. Kanske måste börja intressera mig för sånt igen, och köpa lite nytt. hehe.

Men garderoben blev fin iaf. Så nu hittar jag lite bättre. Men det lär nog inte hålla speciellt länge, ett par dagar, max.
Plockade också bort alla "sommarkläder", tragiskt! Tyckte nyss jag plockade fram dem =( Ge mig sommar och värme året om!


26 Augusti


Hehe det där fina tecknet har jag lärt honom ;) Rock n' roll!

Idag har jag varit duktig! Kan stryka allt på min lilla lista jag gjorde i inlägget nedanför.

Tog mig i kragen och åkte in till arbetsförmedlingen idag, skrev in mig och allt det där. I samma veva så strosade jag runt på stan och letade någonstans att klippa mig. Hittade ett ställe med elevklippning för 200:-, så där slog jag till, och jättebra blev det! Supernöjd =). Köpte även hårfärg, som nu sitter färdigfärgad på mitt hår. Min kära syster fixade det där på mig nu ikväll, tack tack =)

Så nu är jag på rätt väg, nu är jag mig själv igen. Min vanliga hårfärg + ett mindre slitet hår, hua som det såg ut! Och jag är inskriven på arbetsförmedlingen som alla hela tiden tjatar om att jag borde vara. Så nu slipper jag höra det där =). Men jag är ju inte arbetslös, jag har ju bara semester? eller? ;D


26 Augusti

Igår blev det Birsta med syrran, men köpte inget. Tycker det är tråkigt att gå i affärer sådär nu för tiden, orkar varken prova eller titta på nått. När vi åkte hem så bjöd jag in mig själv på mat hos dom, supergod tacos och jag blev proppmätt. Tackar för det! =) Till kvällen blev det lite filmtittande, en väldigt hemsk film! Kommer inte ihåg vad den heter, men hua :(

Ett måste att göra denna vecka:
- gå till arbetsförmedlingen
- klippa håret
- köpa hårfärg
Måste få någon ordning på mitt liv! =P


24 Augusti

Något jag verkligen måste göra: Flytta hemifrån så fort som möjligt, plz ge mig ett jobb nu!
--
Gick en liten promenad förut, rensade tankarna lite. Sen gick jag in och tappade upp ett varmt bad, med bubblor och grejer. Riktigt härligt må jag säga =) Nu sitter jag här, ska klä på mig lite och sedan krypa ner i sängen och kolla på "män som hatar kvinnor". Alla säger att den är jätte bra, så jag ska se om det är sant =). 

 Känns så konstigt nu när man inte jobbar, visst, har bara varit arbetslös en dag nu men det känns redan så tomt. Jag kan vara uppe hur länge jag vill och sova hur länge jag vill. Ändå somnade jag vid 10 igår och vaknade tidigt. Hm. Jag som precis blivit van med arbetslivet ;( .. Får hoppas att chefen ringer nått till veckan :)

Nu film! Hejs :)


23 Augusti

 


Vilken helg det har varit! Väldigt rolig =)

I fredags så hade jag en liten fest här hemma. Riktigt kul =) Jag gick aldrig och la mig den natten, utan var vaken hela. Festade på fram till 6,7 på morgonen, tyckte inte det var någon idé att gå och sova. Istället så bestämde vi alla att vi skulle festa även lördagen, vilket vi gjorde också. När vi hade nyktrat till någorlunda så åkte vi på systemet och fyllde på förrådet, sedan vidare till Nicklas och fortsatte festen. Jag tycker det är så himla skönt att vara ung, leva livet och ha kul! =D

Sov hos Nicklas inatt, så var kvar där fram till halv6 nu på kvällen, åkte sedan och hämtade mamma i stugan. Nu sitter jag här och halvsover. Är riktigt slut. Ska se på nya Harry Potter nu är det tänkt, och äta ostkrokar. Mums! =D

 

20 Augusti

 
Hej gott folk !
Var ett tag sedan jag uppdaterade nu märkte jag, men så kan det gå när man är en lika upptagen kvinna som jag är  =).

Just nu sitter jag ute på balkongen i solen och steker lite. Väldigt varmt och skönt ute, även fast sommaren tyvär är på väg bort nu ;( .. Blev middag på balkongen också. Tog ut våffelgärnet och satt där och mumsade, härligt :)

lite uppdate kanske ni vill ha, vad som har hänt i mitt liv den senaste tiden?
- 14 Augusti, brorsan fyllde år så fest blev det givetvis! Slutade med efterfest hos syrran med Nicklas och company fram till 5 på morgonen :) om vi hade kul ? Kommer jag inte ihåg ;)
- 15 Augusti, jag var väääldigt seg, men jag tog mig upp för då var det dags för min lilla kusin att döpas. Framåt kvällen blev det selånger marknad med syrran. Somnade tidigt
- 16 Augusti, marknad hela dagen, sen hem och sov hela dagen. Var helt slut sen fredagen =P
- 17 Augusti, upp och jobba igen. Fick en vecka till, härligt det =D Pengar, pengar =)

Övrigt håller jag på med ett byggprojekt hemma,  Och jag tycker jag är så duktig ;) Vad det är säger jag inte, ni får väl se framöver när det är färdigt.
Nu ska jag sola lite och lyssna på musik. Sen ska jag fortsätta bygga, tjohej =)

12 Augusti

Använder fortfarande mammas dator, så det blir inga bilder .. tråkigt, jag vet. Men så är det. Vill någon vara så snäll och köpa en ny dator till mig, så är ni välkommen att göra det :) Jag menar, vill ni läsa min blogg så måste ni ju hjälpa till lite .. ? .. Nä skämt å sido!

Jobbade som vanligt idag, gick sedan direkt hem till mormor där det bjöds på köttfärsås & spaghetti, mums! Till efterätt blev det pannkaka med hemmagjord hallonsylt. Åh så gott det var! (konstig efterätt kanske, haha, men oj så jag åt!). Fick även några pannkakor med mig hem + lite sylt och en matlåda till imorn på jobbet. Helt perfekt :) Så det tackar jag för!

Nu ska jag fortsätta & pyssla på lite .. får se om jag kommer någon vart med detta.  Tjohej!


10 Augusti

Jobba, Jobba, Jobba, Jobba, Jobba och åter Jobba .... när ska detta helvete ta slut? Det suger ju musten ur en. Troligen så lär det aldrig ta slut, eller jo, när jag är 65. Men då är ju livet slut också. Eller det sägs ju faktiskt att livet börjar när man är pensionär, ska man tro på det? Ja, kanske! .. får väl längta till det då =)


9 Augusti


Hemma från leksand, tråkigt nog :( Tycker alltid att det är så roligt att åka iväg, och alltid så tråkigt att komma hem igen :/ Det är så roligt att packa, men börjar nästan grina när jag ska packa upp igen. Vill aldrig hem, vill (oftast) alltid bort! :)

Hade en helt underbar helg i Leksand i alla fall. Fint väder, härligt sällskap och roliga aktiviteter!
Igår (lördag) blev det sommarland för hela slanten! Där är det kul som vanligt :) Åkte lite vattenruschkanor, badade, åkte Gokart och massa annat. Inte så lätt att beskriva allt som finns och allt man gör, det måste upplevas! :)

Men allt roliga har ett slut. Var meningen att vi skulle stanna och sola idag, för det var jättefint väder på morgonen. Så vi packade ihop och gick ner till stranden. Men solen sken inte länge, så vi åkte hem istället. Usch ... Igår vid den här tiden så satt vi ute och festade, pratade och hade kul. Nu sitter man här och inväntar tröttheten för att kliva upp till jobbet imorn. TRÅKIGT!

Sitter på mammas dator nu, och de flesta bilderna finns på min. Så fler bilder kommer vid ett annat tillfälle :) Nu ska jag lägga mig på mammas spikmatta en stund. Har så otroligt ont i ryggen och nacken! .. När katten är borta, dansar råttorna på bordet. När mamma inte är hemma, så snor jag både hennes dator och spikmatta ;)

6 Augusti


Ja nu är det äntligen färdigpackat, hualigan, det är verkligen inte lätt. Egentligen är det lite konstigt, ska bara vara borta i 3 dagar, ändå är det ett sådant ståhej! ..

Jag bakade iallafall en vanlig hederlig sockerkaka, och väldigt god blev den! Så den ska verkligen bli god att mumsa på någonstans efter vägen .. om vi nu hittar det vill säga. Det är ju nämligen så att jag ska köra Elin och Mattias bil, medans Mattias sover därbak (han har jobbat natt). Både jag och Elin har varit i leksand ett X-antal gånger, men hittar vi? haha, det återstår att se :)

... och som jag brukar säga när jag åker härifrån! Ha det så tråkigt här hemma i Sundsvall!

6 Augusti

Imorgon åker jag (och resten av släkten) till Leksand över helgen. Ska bli skönt att ännu en gång lämna denna stad, men skönast av allt är att jag är ledig imorgon =D

Har dock en hel del att göra ikväll...
- Packa, vilket alltid är så svårt. Hur mycket ska man ha med sig? Vilka sorts kläder? Kommer det vara varmt? Ska solen skina? Eller kommer det regna? Ja, man måste ju vara beredd på allt ..

- Baka, måste ha något gott med på resan, stanna och fika efter vägen är alltid mysigt.

- Handla, tydligen så har mamma redan varit och handlat, men jag behöver också .. Så får väl åka/gå en sväng själv. 

- Tvätta, Har tvättstuga, perfekt så alla kläder jag vill ha med mig är användbara!

- Extrakolla all packning, förmodligen lär jag ändå glömma något, så är det alltid! Men huvudsaken man har pengar med sig, så löser sig det mesta. Pengar, mobil, körkort, kamera.

4 Augusti



Är man på dåligt humör så är det här bästa medicinen =)
Fast för min del så är det själva bakningen som gör det,
sen blir ju självklart resultatet väldigt gott också.
---

2 Augusti

 

Varit i Hogland idag, mormors stuga som syrran snart ska ta över, eller redan har gjort?
Har fällt massa träd och grejat på idag, så nu kommer solen skina längre på tomten :)


Igår så var jag på fest, Niclas fyllde 30år. Dock så var jag nykter, för ovanlighetens skull. Jag körde istället, tjänade ungefär 500:-  på det, inte helt fel. Bra med lite extra pengar i kassa när jag snart ska iväg till Leksand! ..

Märks också att jag mår dåligt nu, har fått massa blåsor i munnen igen. Stora är dom, ligger och skaver mot tänderna, blöder hela tiden och varar. Alltid lika mysigt :( Jag trode jag hade nån slags sjukdom eller nått? men läkaren har inte hittat nått .. men nu har jag det, det är psykiskt. Dom kommer när jag mår dåligt helt enkelt.


RSS 2.0