Äntligen helg


Brrr, fryser! Kom nästan precis hem från skolan, hade idrott sista timmen och simning, sedan en 30minuters promenad hem med blött hår. När jag kom hem var håret full i is, men så kan det vara =). Nu sitter jag nerbäddad i sängen med täcke, filt och njuter! Leo och herman är här också, hör dom busa och skratta i rummet brevid, kanske ska gå och se vad dom håller på med. Men oftast är det ingen fara när man hör dom, utan det är när det blir tyst som man ska vara oroligt.. då är det alltid något extra bus på gång.

Nu är det helg iallafall, otroligt skönt. Ikväll har jag ingenting planerat, får se vad som händer. Men brukar oftast bli hemma på fredagar, skönt att bara ta det lugnt en dag, se lite på lets dance och så =).. Funderar faktist på att baka någonting, kladdkaka eller chokladbollar? Något blir det =) Var längesedan jag bakade nu, är sugen på det!

Ha en trevlig fredagkväll!

Tvångstankar

Shit, jag har kommit på att jag har en massa tvångstankar. Kan dra  något exempel;
- Klär jag inte på mig innan jag fikar varje morgon så kommer jag få en dålig dag.
- Borstar jag inte tänderna precis innan jag går och lägger mig, så sover jag dåligt på natten.
- Blåser jag inte håret efter att jag duschat så kommer jag också få en dålig dag.

Allt detta låter helt sjukt, men det är faktist så det är. Ibland när jag sitter och fikar på morgonen och kommer på att jag inte tagit på mig kläderna innan jag satt mig mår jag dåligt direkt! Hur får man bort sånt? :S Har massa andra tvångstankar också, dock har jag ingen lust att dra dom här! Men kan bli rätt jobbigt ibland.

Ikväll har jag inget speciellt för mig, jag borde åka och träna men har grymt ont i halsen så funderar på att skippa det. Vill inte bli sjuk till helgen då jag ska iväg på lite grejer :). Men kanske åker och tränar, ska lägga mig ner och vila nu, får se hur jag känner mig sedan :)
--
Haha förstod att mitt förra inlägg skulle missförstås, självklart var det meningen också ;) Så går det när man snokar! För löjligt för att jag ska bry mig, kul att se reaktioner dock!

Dom här hundarna är riktigt riktigt fina, ge mig!


Hallå!

Hej allihopa! Har ni saknat mig? ;) Tänkte faktist ta och knåpa ihop ett litet inlägg för skojs skull.

Kan börja berätta lite om mina nyåslöften som jag skrev i mitt förra (och enda) inlägg. Vad stod det nu? Jo..
 
GI metoden var det. Kan säga att det inte alls är det enklaste, men jag gör så gott jag kan. Just nu avstår jag från potatis, ris och pasta helt, även frukt de 2 första veckorna. Det blir inte heller så enkelt när jag är i skolan, har ju ingen aning om vad maten innehåller där. Annars går allt fint :) Är inte speciellt godis sugen heller, bara på en sak .. djungelvrål <3.
Så kan sammanfatta det hela lite och säga att : Jag äter GI mat, det går bra, kommer snart se ut som en kanin så mycket sallad som jag äter nu mer ;)

Sen så har vi träningen. Då blev det inte riktigt som jag hade tänkt det. Jag har börjat på spinning, men gymmet har jag slutat med. Efter 2 år på det stället känner jag mig rätt less, vill prova nya saker! Och nog gjorde jag rätt val, spinning är verkligen min grej :) Trivs riktigt bra där på cykeln, svettig är det, jobbigt .. underbart ;)

Vad var nu det tredje? .. måste tjuvkika lite, Jo, körkortet! Det har jag inte kommit igång med alls, övningskörde för någon vecka sedan. Klarade start i backe som jag haft stort problem med. Men måste nog fixa körlektioner riktigt snart, mamma vill inte åka med mig säger hon, hon vågar inte haha, Hmmm!

Nu har jag uppdaterat lite iaf, får se om det dyker upp ett till inlägg inom snart framtid :)


Ny blogg!

Ett nytt år! Nu börjar jag mitt nya liv, ska lämna allt gammalt bakom mig och bara blicka framåt :).
Designen är lite ny iallafall färgerna haha. Dom är inte alls bra märker jag, men det får duga så länge för jag orkar inte mer just nu. 
Som säkert många andra har jag nyårslöften som jag ska försöka hålla så gott det går, här kommer dom

- Börja med GI metoden
- Börja på spinning och fortsätta gymma
- Börja med körkortet på allvar

+ att jag ska försök börja blogga lite oftare, men det tycker jag inte är lika viktigt ;)
Nu ska jag hitta på något annat :)


RSS 2.0