29 December

I want your loving
and I want your revenge
You and me could write a
bad romance
(8)
----
så typiskt mig att höra nya låtar, och börja gilla dom, mycket senare än när dom kom ut! "Nya" Lady GaGa är grym ju =) Det blir nog den som spelas mest på nyår, iallafall om jag får bestämma ;)
--
Lady GaGa - Bad Romance!

27 December

 

Var och såg Calle förut i Birsta, snyggingen :) Hade perfekt plats också.
Ryste när han sjung Walking in memphis, fyfan va han är bra!!
Erik brydde jag mig inte ens om, gick därifrån när han sjöng, hihi


23 December

äntligen klar med alla julklappar, vem har kommit på denna idiotiska idé? Ser inge roligt med det alls. Men nu är det gjort iallafall. Slutade redan halv 10 idag, skönt, då hann jag iväg till Birsta en sista sväng. Trode att det skulle vara kaos där ute, men inte då, rätt lungt faktiskt :).

Slog in alla paket nyss. Och sedan när jag städat bort allt så ser jag att jag glömt ett .. orkar verkligen inte ta fram allt igen. Ska se om mamma är snäll och fixar det sedan ;P

22 December

Idag var det julklappsutdelning på jobbet. Fick 300:- på Birsta City + en chokladask, vilket inte alls är helt fel :) När jag fick min julklapp sa chefen "det här är till shake-drottningen", han menade att jag dansade så mycket på firmafesten i fredags, haha.

På tal om den festen, huahua, inte var dom snål med drickat iallafall =). Blev en tidigt kväll för mig tror jag? haha. Försökte flörta in mig hos alla olika chefer, tänkte få lite löneförhöjning nämligen ;) .. men dom är verkligen snål ;P
--
Imorgon är det sista dagen jag jobbar denna vecka, guu vad skönt! Hörde det rycktas om att vi skulle få sluta 12? Då blir det till att fara direkt ut till Birsta iallafall, har en del att uträtta där. Men jag vet precis vad jag ska köpa, så förhoppningsvis går det snabbt >_<

21 December

Idag har mitt älskade jobb haft mycket att göra på alla fronter.
Eftersom det är kortvecka denna vecka så har vi extra mycket att göra. Allting som vi vanligtvis gör på en vecka, ska nu göras på 2,5 dagar + all denna snö som nu kommit. Hua, hua. Men det är ju faktiskt vinter och snart jul, så det är klart att det ska snöa.

Tyckte så synd om en kille idag. Han stod och skottade på ett område som inte vi har hand om. Hans bil var helt översnöad och kom inte ut på något vis, så han började skotta, och skottade upp hela parkeringen. I nästan en timme höll han på, och precis när han var klar .. gissa vad som hände då? Jo plogen kom, haha! Och det killen kämpat på med så länge, fixade plogen på 20 sekunder. Killen bara stod där och gapade med spaden i handen, undra vad han tänkte? ;)


20 December

I mitt allra första blogginlägg som började den 3/1 -09, så skrev jag om mina nyårslöften som var:
- Börja med GI metoden
- Börja på spinning och fortsätta gymma
- Börja med körkortet på allvar
---
Vilka var det nu som jag uppfyllde? Joo..
- Jag började med GI-metoden, som funkade utmärkt den tid jag höll på! Tyvärr så lessnade jag efter ett halvår, tror det var i somras som jag slutade. Önskar att jag kan komma på samma banor igen, kanske ska ta samma nyårslöfte igen?
- Spinningen började jag med, körde verkligen stenhårt fram till sommaren. Det blev inget gymmande, utan satsade allt på spinningen. Efter sommaren fortsatte jag, dock inte lika hårt. Men 2-3 gånger i veckan har det absolut blivit!
- Körkortet klarade jag i början av Maj, så det löftet fixade jag av snabbt, snabbare än väntat. Och jag är såå stolt över mig själv, att jag klarade det på ett så kort tid. Tror att det tog mig 2 månader från och med att jag bestämde mig, till kortet låg i fickan ;)

Så för att sammanfatta det hela så klarade jag av mina löften rätt bra iallafall, eller hur? :)


19 December

Lite update från "lilla" mig som har grymt ont i ryggen ... vet inte vad jag har gjort, men jag kan knappt röra mig, högra armen är som helt bort domnad, kan inte använda den .. Aja, lär väl bli bättre snart.

Var hos mormor och bakade de traditionella Hästarna. Tänkte lägga ut bild, men orkar inte nu. Gjorde 3 st, en till mig själv, en till mamma och pappa, och en till en annan person. Men vet inte om jag ska ge den sistnämna .. visar sig.

Både Leo och Herman är här, småhulliganerna. Men nu är dom rätt lugna. När jag kom hem från mormor så sa Leo att han var trött, så nu ligger han i sängen och ser på film med Herman. Får hoppas på att båda tar en rejäl sovmorgon imorn =P

17 December

Läste nyss på aftonbladet om en vadvårdad schäfer, fyfan, hur kan folk vara så grymma? Det hugger i hjärtat när jag läser om sådant och ser sådana bilder .. Tänker på Rocky också, våran fina Rocky. Undra hur han har det nu? Han lär nog ha det otroligt bra iallafall, han lever säkert i en värld full av grisöron och snygga hundbrudar ;) .. Känner på mig att han spökar runt här på nätterna, men det är lugnt, det enda spöket som är välkommen =)




16 December

Varje kväll när jag ska gå och lägga mig så ställer jag ett glas med vatten nedanför sängen. Varför? Jo för jag vaknar säkert 10-20 gånger varje natt, och dricker då vatten. Det har blivit en vana nu, att varje gång jag vaknar så måste jag ha vatten. Det är egentligen inge bra alls, men jag kan inte vänja bort det.
(Det är också otroligt jobbigt att vakna så många gånger på natten, men vet inte vad jag ska göra ..)

Blir bara så less, för förut så hade jag alltid vattenglaset på bordet bredvid sängen, där även datorn står. Men nu när jag har köpt en ny dator så tycker jag det är för riskabelt att ha det där, ifall jag skulle råka spilla ut allt på datorn. Nu står alltså glaset på golvet, och vad gör jag då varje gång jag ska försöka fumla efter det i mörkret på natten? Jo spiller ut det såklart. Så nu brukar jag få kliva upp och torka golvet ett par gånger på natten istället.. SUCK! Dagen i-landsproblem .. eller hur?

13 December

Jaha då var det söndag, tragiskt =( Imorgon är det jobb, jobba hela veckan, jobb veckan efter det ... och enda fram till 15 Februari iaf. Ja, jo jag vet att man måste jobba, och det har inte varit något problem förut .. men jag hatar det mesta där just nu, vore ju kul om man kunde trivas lite på jobbet iallafall .. (nästan) alla är idioter, förutom jag .. för jag är bäst ;P

Sitter och lyssnar på Calle Kristiansson när han sjunger "higher", vinnarlåten. Vägrar lyssna när Erik sjunger, vägrar insé att det är hans låt .. Jag har hållit på Calle exakt hela vägen, enda sen första gången han var i rutan och sjung "walking in memphis", helt underbar är hans röst. Och det är ju precis som alla säger, det är han som har utvecklats mest. Han borde ha vunnit, snyft =(


12 December

Lördag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har ingen ork alls.
De senaste dagarna har jag mått riktigt bra faktiskt, har börjat se lite ljust i livet igen. Men det varade inte länge, givetvis, varför ska jag må superbra? Iofs har det inte hänt just mig någonting, men jag mår dåligt för en annans skull. Vet inte vad jag/vi ska göra nu, får hoppas på att ett mirakel inträffar ..

6 December

Blev stoppad av polisen idag, för första gången sedan jag fick körkortet. Eller ja, stoppad och stoppad, dom hade kontroll. Fick blåsa, och ja, det gick självklart bra. Och kortet är kvar, så ni kan vara lugna ;)

Förresten, hört Westlife's nya? Åh så bra!


5 December



Mitt otroligt vackra AIK-pepparkakshus som byggdes ihop idag!
oj så stolt jag är över det ;) Och ni ser gubben bredvid? Det är
Isidor och han bor i huset. Och eftersom det är jul, så åkte mössan på!


5 December

Haha, jag tycker det är kul iaf! =D "det är ju inte så stor förlust"


4 December



Julbord på jobbet idag, inte dumt! Kan säga att jag nästintill
rullade fram resten av dagen ;) Blev lite svårt att jobba, tur
att inte så mycket stod på schemat, utan allt var cool lugnt!

Är bara så himla less, så mycket avundsjuka hela tiden ..
Enligt en viss person på jobbet så gör jag ingenting, utan
låter Nicklas göra allt. Men herregud? Skulle jag stå och kolla
på då bara eller? Jag sliter ju som ett djur på det där jävla jobbet!

Och jag pratar skit om henne också, och det är bara för att hon är
invandrade. Säger bara en sak, SUCK! .. Jag har aldrig sagt något
om henne, det är ju hon som snackar om mig?

Fick till och med prata med chefen om saken. Tur att de flesta
står på min sida. Blir bara så otroligt less på sånt här! och
falska anklagelser är bara löjligt, låter som ett jävla dagis :S

Men hon är väl bara avundsjuk för att hon inte är lika snygg,
smart och händig som mig, eller vad säger ni? ;)


3 December

Idolskivan har ju kommit ut nu, även på spotify, så jag har lyssnat igenom låtarna nu och .. usch vad dåligt! "Det bästa från Idol" heter den, men det måste ju vara det sämsta? Visst, de flesta sjunger bra, det är inte de jag menar .. utan låtvalen. Bara Calles låt som är bra (givetvis!), resten har dom gjort om helt, snabba låtar har blivit sega, eller så är dom inte ens bra .. Nej, stort minus till den skivan!

2 December

Paradise Hotel, vilken fruktansvärt skitprogram. Men jag kan ändå inte slut kolla, utan jag måste se vad som händer. Vad det går ut på förstår ju alla, men vad handlar det om egentligen?! Alla ljuger för varandra, alla är falska .. sjukt att sånt här lockar så många tittare, är det här verkligen sånt som ska roa nu för tiden? Förr i tiden, vad var det då? Cirkus? ja sånna grejer .. men nu? Sex i tv? Fylla? Ärligt talat, vart är världen påväg? =P

Låter som om jag är hundra år gammal nu, men det där programet är sjukt. Big Brother är ju ungefär lika, men där får dom iallafall lite olika uppdrag osv. Men här händer verkligen ingenting, bara massa skitsnack om varandra...

MEN jag måste som sagt fortsätta kolla ;)

1 December

aj, aj. Idag ramlade jag med moppen, hinken och hela helvetet nerför trappen när jag jobbade. Stressad och klumpig som man är så halkade jag och fick vatten + skräp över hela mig. Slog mig själv gul och blå .. men värst av allt är all extrajobb som blir, har redan fullt upp .. och nu måste man även ordna upp sina egna misstag. Suckar djupt och svär en hel del dessa gånger ;)


RSS 2.0