28 Februari


  

Hellooj mina kära små vänner!

Blev utgång igår igen och minst lika roligt var det!

Har inte så mycket att säga om gårdagen, utan ja, det var kul! Jag, Sandra, Markus & Danne förfestade lite hos mig innan vi drog ner på krogen. Först blev det Irish, sen dallan och tillslut Allstar där vi spenderade resten av natten. Innan Sandra och jag tog taxi hem, så blev det lite fyllefika på kebabcity som vi tog med oss hem och åt. Det satt väldigt fint!

Nää nu skriver ja inge mer. Bjuder på bilder. Enjoy! 

  


27 Februari

Blev en spontan utgång igår med Sandra. Riktigt roligt! Var ju ett tag sedan vi träffades. Men som sagt, roligt var det. Tycker jag vi får ta och göra om snart =) .. Så min fredag blev absolut lyckad!

Nu får vi se vad lördagen har att erbjuda =) någon som vet nått kul? jag är öppen för förslag!

26 Februari

Fredag, fredag, underbara fredag!

Nu ska vi äta kinamat! Muuumsigt värre, var faktiskt väldigt längesedan jag åt det. (Förutom att jag får se och känna lukten av elins mat som äter det på jobbet var och varannan dag) Vissa har det bra ..

Nej nu mat! Kyckling med bambuskott, ris & vårrulle.

25 Februari

Haha inatt fick jag gå in och lägga mig bredvid mamma och sova. Drömde att polisen skulle komma hem till mig och leta lik som antagligen skulle vara någonstans hemma hos mig. Jag tog yxan och högg flera gånger i min säng, och innuti sängen låg det 6-7 lik, blodiga, bleka, armarna åt alla håll .. nä fyfan! Kunde då inte sova vidare ensam =P så jag pallrade mig in dit, hehe.

Morgonfikat på jobbet hade vi på ikea idag, trevligt trevligt. Hade väldigt bra utsikt må jag säga ;) 4 poliser, varav 2 var grymt snygga(!) satt framför mig. Snygga poliser, uniform, vältränade, batong osv. De gillas! mums..

Jo just det. Löning idag! =D




24 Februari




Blev en lugn dag. Lite film på morgonkvisten,sedan prommenad med syrran & leo. Var faktiskt skönt ute, är så less på folk som klagar på kylan nu. När det är vinter så är det kallt, punkt slut ;S!


23 Februari

Gick hem från jobbet idag, orkade verkligen inte vara kvar. Det svider så jääkla mycket i munnen så det är sjukt. Visst skulle jag kunna jobba, jag jobbar ju inte med munnen direkt. Men har svårt att äta, vilket leder till att jag har ont i huvet, som gör att jag blir irriterad .. och en irriterad josefin på detta jobb = ingen bra kombination ;P

När jag kom hem från jobbet så däckade jag och sov i 4 timmar, känner mig helt konstigt. Undra vad det är för fel på mig .. ska bli skönt att komma till en riktig doktor!

Har inte ätit nått på hela dagen heller, ska försöka få i mig lite nudlar nu. Lätt tuggat. Sen blir det antagligen hockey hela natten, för sova går givetvis inte heller..

Nu är det sådär jätte synd om mig igen! snyft snyft

22 Februari

Var till läkaren idag, och vilken blåst jävel! Ursäkta uttrycket, men herregud .. Förstår inte hur en sådan människa får vara läkare! Gick dit för att försöka få en liten klarhet i vad mitt problem är, och det första hon sa var "varför tror du att jag kan hjälpa dig? jag kan inte hjälpa dig" ööh, ska inte en läkare hjälpa folk? iallafall lyssna vad personen har att säga, och försöka lösa problemet? Nej inte här inte. Hon bad mig gå istället, för hon kunde absolut inte hjälpa mig, och det borde jag har förstått enligt henne. Hmm ..

Aja nu ska jag ta en alvedon, dränka min mun med nån förebyggande gel + munbedövningsmedel .. precis som jag alltid gör, varje dag ..

Träningstime!


21 Februari

Kom kom kom medan som-som-sommaren ännu hänger sig kvar
Kom kom kom, det finns nån nån gång som ser chansen glida förbi!
--
Ja den var ju den låten som var stora skrällen igår på melodifestivalen, och jag kan hålla med, den är faktiskt riktigt bra! Fastnar lätt i huvudet! =P

Jaha då är veckan snart slut, imorgon börjar allt om igen, samma skitgöra -.- Men först ska jag avsluta denna vecka med ett riktigt hårt spinningpass ikväll! ;) Hejsvejs



20 Februari

Var en kort sväng ut till Birsta idag. Men det var tråkigt som vanligt, åkte snabbt därifrån. Blev ICA maxi istället, 1kg godis gratis om man handlade för minst 200 .. det var man ju inte sen att nappa på.

Det var allt för mig. XOXO
--
Tack för att ni finns, ni som förstår hur det är att må såhär!


19 Februari



Äntligen fredag!
Smet lite tidigare från jobbet och hämtade lille H på dagis.
Nu ska vi strax äta, sedan ladda inför hockeyn ikväll!
eventuellt att det blir en grogg till det ;) Fredagsmys!
--
Även att Herman spöade mig i memory nyss, och inte bara en gång!
Herregud, man är inte ens klokare än en 5åring ..



18 Februari

Usch, hände en pinsam grej när jag var hos frisörn' förut idag. När jag skulle betala så visade det sig att dom inte tog kort och jag hade inga pengar på mig! Men visst är det lite konstigt, alla tar väl det? .. Granlo ligger lite efter tydligen!.. Men tur att vi granlobor är så pålitliga, så jag får komma tillbaka på måndag och betala ;)

Vet ni vad jag ska göra mer? Jo jag ska sluta använda vanlig mjölk helt nu och börja med laktosfri ett tag. Jag är så otroligt trött på mina blåsor i munnen som svider, blöder och varar hela tiden. Nånting måste ju vara fel? Har börjat ana mjölk .. så på måndag börjar exprimentet! Efter snart 20 år med ständigt blåsor i munnen, har jag fått nog.


18 Februari

Om precis 8 månader fyller jag 20 år, tänkte om ni var intresserad ;P ..

Efter en väldigt sömnlös natt så är jag trots allt rätt pigg. Sverige vann och matchen var bra. Foppa är verkligen hur grym som helst! hans passningar är inte att leka med.. 

Klockan ringde 01:30, kände mig lite groggy när jag slog igång tvn, men det försvann snabbt och jag blev taggad till tusen! Var absolut värt att sitta uppe! Och inatt vet jag en som kommer sova vääldigt gott iaf! ;)


17 Februari

Mycket OS/hockey snack nu .. Men ..

Nu har jag precis duschat, ska äta något snabbt för halv 7 bär det av till Gärde för att se Sundsvall - Troja ljungby .. sedan snabbt hem och sova ett par timmar, för 1:30 ringer klockan och det är dags för Sverige - Tyskland. Kanske hinner jag sova nån timme till klockan ringer igen halv 7 .. Förhoppningsvis (!) så är det värt att vara uppe ..

16 Februari

Ikväll börjar hockeyn .. eller ikväll och ikväll, inatt! Fy så less jag blir :( jag som alltid brukar ha stenkoll på det och se de flesta matcher. Men detta OS får jag bara satsa på att försöka se Sverige, för det kan jag INTE missa..

Förra OS lär man ju sent glömma ..
M
atcherna, OS-finalen mot Finland, Sista minuten då Finland bara öste på med skott, Henkes räddning, Slutsekunderna, När Sverige fick iväg pucken till andra sidan plan, När domaren blåste, När man förstod att vi fått guld ... åh så underbart, ta mig tillbaka till det! .. eller, en repris iår ;)


15 Februari



Guld för Kalla! Yes, yes =)
--
Nu ska jag strax krypa ner i sängen och sova, i
världens snyggaste pyjamas! Natti ;)


15 Februari

För 119 år sedan grundade Isidor Behrens något fantastiskt på Biblioteksgatan i Stockholm, han grundade Sveriges stolthet!

Grattis A.I.K. på 119års dagen


14 Februari

Nu har jag och mamma nyss kollat klart på hennes hemspråksprogram som hon ser en gång i veckan. Det gäller ju att inte tappa språket, att försöka hålla kunskaperna kvar, då är ett sånt här program perfekt:
En annan del av köping! .. Min kära lilla mamma kommer därifrån. Så om ni undrar varför jag gnäller så mycket om allt möjligt, så har ni svaret där! ;) .. För det vore ju vääldigt synd om hon tappade den dialekten -_- .. vet inte hur många gånger jag har klagat på hennes gnällande, haha. Ni ska bara höra ibland ;)

I köping har jag varit många många gånger! Men nu var det ett tag sedan. Tycker allt att vi får ta en tripp neröver snart.

14 Februari



... och Leo då, den där tokungen!
Han ska då absolut bada i diskvattnet han ;)

--> hos mormor igår när hon (och kusin anna) fyllde år


13 Februari

Gjorde ett försök till att färga ögonbrynen nyss, och jag kan ju säga att jag aldrig kommer bli någon makeup artist i alla fall, haha. Men aa, får väl duga! Ser åtminstone mer äkta ut nu än när jag målar dom med en penna. Mina ögonbryn och ögonfransar är helt kritvita i vanliga fall .. fult!

Till veckan blir det klippning & färgning på håret! Det behövs verkligen! Usch hur jag ser ut just nu

12 Februari

Det finns en dag, då man kan andas ut.
Slipper chefens tjat, och kommer hem tillslut.

En soffa och ett ljus, ett bord med en massa gott.
Man kopplar av ihop och mumsar i sig nått

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör.
Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyys.

---
Sååå härligt med sol som värmer en gnutta!
Snart kan man stå/sitta/ligga och glassa, på arbetstid ;)


11 Februari

Känns att verkligen att det är fredag imorgon, att det börjar luta mot helgen .. Jag är totalt slut, i kropp och själ! Ska ta ut mina näst sista krafter på spinningen ikväll, de allra sista tar jag ut på jobbet imorgon. Sen stupar jag nog i säng hela helgen!

Är sjukt trött! .. usch så synd det är om mig ..

8 Februari

Som Herman 5 år säger när han inte får som han vill "Det här är ingen bra dag.." jag säger detsamma idag.

Usch. Allt började småjävlas redan igår, och fortsatte idag när jag kom hem. Allt började med att jag tänkte på en viss person, då blev jag förbannad, sedan gick det bara utför ...

Nu ska jag fortsätta jävlas med min webcamera som vägrar funka. Förstår inte vad problemet är? Önskar att jag vore dataexpert, så man kunde fixa sånt på nolltid. Men näe .. jag förstår inte ens när folk försöker förklara för mig hur jag ska göra. Blondin ..


7 Februari



Var till stugan idag och skulle kolla till den lite, men den syns ju knappt?
haha, var då en jäkla massa snö där =) Blev till att skotta av taket
iallafall .. 

..och det lilla taket som är över dörren. Det har rasat ihop,
pallade inte trycket ;)
 


5 Februari

Äntligen fredag! och det ska firas, eller hur?
Så här firar vi på jobbet! Muums ^^,

 


4 Februari




En vanlig dag på jobbet!


3 Februari

 

En vanlig dag på jobbet!
.. eller? höhö ;)


3 Februari

Då har man varit på första spinningpasset för iår! Ja eller hur, visst är det hemskt .. att jag inte tränat förns nu. Fy Josefin! Men hur ska jag kunna träna om motivationen varit noll? Kändes iaf väääldigt bra att träna idag, underbar känsla när man kliver av cykeln och benen bara darrar! ;)
--
Dagens Händelse: Elin och jag fastnade i en hiss när vi jobbade. Satt där i 30 minuter kanske? Vi slapp iallafall jobba ett tag. Finns inget ont som inte för något gott med sig ;) .. Eller hur?! =)




RSS 2.0