30 September

Skrev för någon dag sen om att jag inte kunde bestämma mig för vilken radiokanal jag ska lyssa på om mornarna. Nu är det helt klart för mig iaf; Rock klassiker.
Anledningar?
- Dom spelade en AIKlåt inför derbyt AIK-Djurgården
- På fredagar så kommer Bojan Djordjic (som spelar i AIK) dit och pratar
.. det avgör saken! =)

28 September / A.I.K.!

 

Finns egentligen bara en sak att säga: António Flávio!
---
Mitt och allas älskade A.I.K. vann som väntat mot Djurgården, 2-0 slutade matchen och det var António Flávio som stod för båda målen! .. Tack! ♥


Nu ska jag fira vinsten med att ta på mig min vackra AIK-tröja och somna sött ;) Natti!


27 September


Jättesuddiga bilder! men alltid nått ;)

Idag får man ta smällen från igår, som vanligt!

Blev fest igår hos Niclas och Jennie, och självklart var det lika roligt som vanligt =). Hela min flaska minttu var tom innan kvällens slut och några groggar på det, inte konstigt man mår som man gör idag ;)

Nu sitter jag med hårinpackning i håret, ska skölja ur det strax, efter det blir det en ansiktsmask. Måste ju ta hand om mig själv ibland, inte bara slita ut mig! =P

Ikväll blir det bara massa tvprogram, har fullt upp. Det bästa med att sommaren är slut, är faktiskt att alla program drar igång igen =).

Nu: skölja ur håret. Ciao Ciao :)

25 September

När jag jobbar brukar jag samtidigt lyssna på radio. Speciellt på morgonen, då morgonprogrammen är. Fast jag har väldigt svårt att bestämma om jag ska lyssna på Mix Megapool, Radio Guld, eller Rockklassiker

Mix Megapool - Rolig, dock tråkig och sönderspelad musik
Rockklassiker - Rolig + bra musik!
Guld - Väldigt bra musik!
--
Valet är svårt! Dagens I-landsproblem!

24 September

Hej hallå alla glada! (för jag är faktiskt glad idag, hihi) .. Är barnvakt till bustrollen på kortet ovan, båda två samtidigt. Och ni som känner dom, vet hur dom två är tillsammans .. alltså helt galna. Men på ett busigt vis såklart =).. De är så söta så, mosters/fasters gullungar ;)

Leo och Herman har precis badat, nu sitter dom i soffan och mumsar i sig godis och kollar på teve. (Jo jag vet att det inte är helg, men klart man ska skämma bort pojkarna med godis =) .. Ska försöka få på dom pyjamas nu, för klockan 8 är det idol och då ska dom ligga i soffan och vara ... tyst! =P Nån måtta får det allt vara, hehe!

Nej nu är det alldeles för tyst, vilket brukar betyda att något bus är på G .. måste gå och kolla efter..
Jo just det, en sak till. Har jobbat idag och ska jobba imorgon + nästa vecka, wiie =)

23 September

åh vad less jag är!

Har ingenting att göra! Och jag skulle till arbetsförmedlingen idag, men det blev inställt. Istället ringde dom och väckte mig igår 9 på morgonen, och rabblade allt igenom telefon istället. Mycket jag hängde med! När vi lagt på så kom jag inte ens ihåg hälften av allt som sas.

Jag fattar ingenting om a-kassa, facket, och allt vad det heter... Man borde få gå nån kurs i skolan innan man slutar om hur man ska göra med allting. (Eller så är det kanske bara jag som är trög).. Visst, det är väl inte meningen att man ska vara arbetslös, men som det ser ut i dagensläge så är det så, tyvär!

Nää nu ska jag inte klaga mer, solen skiner ju ute iaf! peace.

21 September

Känner mig konstig, ont i kroppen och halsen, trött och less på det mesta .. hmm, låter som att jag är på väg att bli sjuk. Illa! Har verkligen inte tid med det. Blir ingen träning för mig idag iaf, buuhu ;( ..

Nu: köttsoppa och en kärleksfilm, kanske mår bättre efter det? =)

--
Kan passa på att tipsa er om ett RIKTIGT bra film: Doktor Zjivago (den nyinspelade) .. Vet inte hur många gånger tårarna rann på mig .. och att filmen var 3 timmar och 55 minuter lång .. märktes inte! bra är den faktiskt. Så om ni inte sett den? Se den! =D


18 september

Varför har jag inte skrivit på länge? Jo för att jag jobbat denna vecka =) + att jag haft massa annat att göra. Så där har ni svaret :) .. Nu ska jag äta havregrynsgröt, sen duscha, packa lite och ja .. ungefär i den ordningen.

Ha en trevlig helg :) ♥

13 September

Ja nu är jag hemma igen, efter en superrolig kryssning! Det blev en hel del drickande, festande, dansande, skratt och stoj .. Så jag får tacka Carola, mamma, karin, marja och dom andra två för en väldigt rolig kväll =)

Jag lever iallafall och mår bra! Eller ja, bra och bra, börjar väl bli mitt vanliga jag igen. Imorse vid 5-6 tiden var det inge vidare alls, men efter ett besök hos Ullrik (blää, vidrigt!) så blev det lite bättre ;).

Det var även ett grymt bra coverband som spelade på båten (passar på att ge lite smygreklam) Kort i rocken, heter dom. Riktigt, riktigt bra :) Vi stod och sjung & dansade till dom i flera timmar, kul! =D

Det var verkligen bara massa + med denna resa. Och inte ramlade jag över bord heller, inte denna gång iallafall :). Men jag gick aldrig ut heller, var bara ut en kort kort stund och då stod jag och höll i mig i dörren. Förstår inte, har verkligen fått fobi över att gå ut på båtar. Hua, vill ju inte dö redan ;(..

Nej nu ska jag strax sova, blev inte många timmar inatt =P.


11 September

11 september, det datumet har ju fört otur med sig ett par gånger. Först world trade center för åtta år sedan (oj var det verkligen så längesedan? usch vad tiden går snabbt!), sen Anna Lindh som blev knivhuggen till döds .. undra vad som ska hända härnäst?

Imorgon ska jag åka på Ålandskryssning med cinderellabåten, tur det inte var idag, den 11september. För då kanske min mardröm som jag drömt ungefär tusen gånger (att jag ramlar överbord på just en finlandsfärja) blir sann. Hua!

Men vi hörs på söndag, så visar det väl sig om jag lever eller inte >_<


10 September



Grym låt! =D


7 september

Det är den 7e september och jag ligger i bikini ute på balkongen och solar =) Just nu känns det inte alls som att det är höst, utan vår eller nått. Synd att det inte är så ;(

Nej nu ska jag inte slösa bort solen med att sitta här inne vid datorn. Blir solstolen en stund till sedan en sväng på stan med mormor :) Hejsvejs ♥


3 September

Helloj alla mina fans! (hehe)
Sitter just nu i soffan i vardagsrummet och slösurfar samt kollar på teve.
Är barnvakt åt Leobus tills imorgon, så lär nog inte bli så sent för mig kväll. Måste vara pigg imorgon när hulliganen slår upp sina blå ;) ..

Hämtade honom på dagis idag också, han blev så glad när jag kom, möttes av ett stort leende, alltid kul =D. Nu ikväll var vi ner och bastade lite, sedan gick vi upp och hade lite "torsdagsmys" åt lite godis och kollade på "stora maskiner". En film som handlar om, ja, massa olika grävmaskiner och sånt. Men hann inte se länge innan han däckade i soffan ;). Nu har jag bäddat ner honom i min bäddsoffa i mitt rum. Tror han sover bättre där, så han kan snurra på hur mycket han vill medans han sover, istället för att ligga och trängas med mig :)

Imorgon vet jag inte vad vi hittar på, funderar på att åka en sväng med bilen och titta lite. Men det visar sig :) Som vanligt får Leo bestämma =). Godnatt

2 September

Jaha, då var vi inne i September då. Bara en månad och 16 dagar kvar tills jag fyller 19 år, men vad är det att fylla? Ungefär lika värdelöst som att bli 17, då det är ett år kvar till 18 och krogen. Nu är det ett år kvar till 20 år och systemet (justja casino också va?). Suck, bara en evig väntan ..

Har blivit lite dålig uppdatering den senaste tiden, ska bli ändring på det. Men vet inte vad jag ska skriva. Just nu lyser iallafall solen ute, härligt härligt! Har legat på balkongen större delen av dagen och solat lite, gäller att ta vara på sista värmen!

Men snart ska jag hämta Leo på dagis, funderar på om han och jag ska ta och baka chokladbollar sedan. Får ta och höra med honom, han får bestämma =) . Hare' fint gott folk!


RSS 2.0