Fest!

 

Fest och Maskerad igår, jag var så rolig så jag klädde
ut mig till .. ingenting =) .. Sedan blev det krogen :)
Nu tar jag mitt dunkande huvud, sätter mig i bilen och
åker till vemdalen! =). Ha det så bra allihop!


Yes! han vann =D

 

Magnus Samuelsson! =D

Haha, allt detta stämmer ju

Du vet att du lever i 2009 när;

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook mm
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.
12. Kopierar denna ifall du gick på det, jag vet att du gjorde

Barnvakt!

Oj, nu var det ett tag sedan jag skrev ser jag. Dagarna går så snabbt så jag hänger nästan inte med i svängarna =).

Har egentligen inte så mycket att skriva heller, tänke bara skriva några rader så ni vet att jag lever ;)
Sitter just nu hos syrran och är barnvakt åt Leo, hon ville gå på Casino och roa sig lite ikväll .. så klart man ställer upp :) Tråkigt nog så ligger Leo och sover nu, såklart. Han är ju så go och busig den lilla sötnosen :)

Nu blev jag plötsligt väldigt sugen på Oboy! :O brukar nästan aldrig dricka det! Ska gå och rota igenom syrrans skåp här hemma nu och se om hon har det ;) hihi! Ha det fint!

På bilden!:
Jag och Leobus! =)




Det börjar faktist närma sig nu =)


dygna!

Hejsan!
tänkte bara meddela att jag fortfarande är vaken, inte somnat än =). Får väl se när jag blir trött, funderar på att dygna faktist. Just nu pratar jag med henrik i telefon, den enda som är vaken typ. Trevligt är det iallafall :). Funderar på att ringa och väcka markus också, ge igen för alla gånger han har väckt mig! Det är inte mer än rätt, tycker jag iaf ;).. Nej nu ska jag nog slå igång en film, för att fördriva tiden lite :) Ha det fint allihopa! lär nog sova hela dagen sedan =P hörs!

helg igen!

Shit vad dagarna går snabbt, lovet har bara rusat iväg! Fast har inte gjort så speciellt mycket egentligen, var ut i onsdags, sen inte så mycket mer. Men men :) .. Ikväll blir det inge festande för min del, blir bara hemma i soffan, framför tvn och lets dance! älskar det programmet =). Medans alla är ute och festar sitter jag hemma, kul det låter! Men men, tog mig en grogg till maten :) tar nog en till senare också! Måste ju få roa mig med nånting?

     
Bjuder på 3 bilder idag också! Först har vi mamma som sitter och äter, sedan min mat med groggen brevid (tagen idag).. och sist men inte minst: En sovande leo =) (togs i onsdags)

Söndag

Idag har det verkligen inte hänt mycket kan jag säga, har verkligen varit en slapp-dag =). Igår somnade jag redan klockan  11, var så sjukt trött .. vaknade imorse vid 9 och slog igång en film som jag har hört ska vara väldig bra .. benjamin button, men nja .. tyckte den var lite seg faktist! Men han som spelar är grymt snygg =D (eller inte när han var gammal då =P men när han var sisådär i mitten, mums). Sen framåt eftermiddagen så följde jag med herman och mamma ut och åkte skridskor, eller fick hålla i herman som knappt gick ett steg utan att man höll i. Fjanten ;) Men ska nog träna upp honom, han ska bli den som fixar upp Sundsvall Hockey till elitserien som sisådär 15-20 år =D

RSS 2.0