31 Mars

Nu är jag så otroligt jävla less på detta idiotiska internet. Har provat med de mesta nu .. Bytt dator, ändrat massa inställningr, startat om routern helt, bytt nätverkskabel .. osv. Men näe det blir inte bättre ändå! Då måste det väl vara nå fel på routern? Guuud om man vore dataexpert eller nått, då hade det säkert varit löst på en kvart .. orkar inte ens sitta vid datorn, blir bara förbannad hela tiden.

USCH! Hejdå ...

30 Mars

sopa, sopa, sopa .. jag sopar hela dagarna, alla dessa jävla grus överallt. Men jag är ju en sopa också så .. Bort med skiten och ge mig sommar!

Förresten: Jobb sökes! utan sura och griniga kärringar .. men dom finns väl överallt

29 Mars

jag har inget liv längre! eller dvs, det lilla liv jag hade förut är nu helt borta. Har fastnat helt i gossip girl världen. Illa, illa .. Men jag har iallafall varit och tränat ikväll. Blev ett jympa pass med syrran på friskis, inte helt fel. Så nu sitter jag här nytränat, nyduschad, nybastad.. kan inte bli bättre =) .

xoxo gossip girl

28 Mars

ja men då var denna helg över, och visst .. det går väl bar för den här gången! Jobbar ju bara till halva torsdagen, så det känns finfint :) Sedan långhelg fram till tisdagmorgon, inte dumt, inte dumt! synd bara att man får mindre pengar .. ja det finns ju en fram & baksida med allt.

Min helg har varit bra iallafall. Blev inte så lugnt igår som jag trodde, men det var trevligt ;) Fast en nykter utgång på Irish är nog inget jag ska göra till en vana, heh ;>




27 Mars

Ja utgång blev det igår! Förfest hos Danne, sedan krogen. En väldigt lyckad kväll tycker ja :) Nu sitter jag här och har svinont (!) i huvudet. Och nej, det är inte baksmälla .. Jag blev nämligen slagen i huvudet av någon randomperson på dansgolvet, det var inte meningen, men aj så ont det gjorde. Var ingen liten smäll heller, såg stjärnor ett tag. Nu har jag en stor bula på huvudet =P

Är dock vääldigt pigg idag! Klev upp tidigt och åkte till Birsta, köpte en ny Jacka och ett par byxor. Alltid kul med nya kläder ;D Inte nog med det, jag har varit på gympa också. Melodifestival tema, så det var bara låtar från årets melodifestival. Sedan bjöds det på popcorn, godis, vindruvor mm. Efteråt :)

Nu ska resten av kvällen bli lugn hade jag tänkt :) Tack & hej för mig!

26 Mars

chefen är på besök i helgen!


25 Mars

Löning! (tummen upp!)
--
Äta, jobba, sova, dö ..

24 Mars

Sundsvalls tidning den 22 Mars (längst bak där det alltid är en fråga)
"Två raka förluster för Timrå i slutspelet. Vad ska de göra för att slå ut HV71?"
En person svarar:
-Det bryr jag mig inte om. Timrå finns inte ens på kartan. Det är hur det går för Sundsvall i kvalserien som är intressant"


--
Grymt bra sagt! =D

23 Mars

Vilket underbart jobb jag har! I ena trappen jag var i fick jag världens utskällning av en tant (kärring!). För det var såå smutsigt överallt och hon var en sådan person som ville ha fint omkring sig, och blabla .. Ska jag vara helt ärlig så gick allt in i ena örat och ut ur det andra, men arg var hon. I nästa trapp kom det ut en tant som tyckte att jag jobbade såå bra, vi var så duktiga som höll rent och snyggt hela tiden. Hon bjöd till och med på choklad!

Snacka om att folk kan ha olika åsikter ..

21 Mars

Pimpling på Sidsjön!
Underbart väder :)



20 Mars

Ä-n-t-l-i-g-e-n!



19 Mars

ja men då vare' fredag då gott folk! och det är ju verkligen inte dumt.
Har precis gjort en skinkpaj som nu sitter i ugnen, smarrigt! .. Ikväll blir det lugna puckar. Efter maten tänkte jag bädda ner mig i soffan och inte kliva upp förns det är dags för sängen! :) Är ju lets dance och solsidan ikväll, vilket absolut inte går att missa.

Imorgon får jag äntligen se min älskling in action <3 läängtar!

update

Muums ^^,


18 Mars

Home sweet home! aldrig är det skönare än när man kommit hem från jobbet, tar av arbetskläderna och slänger sig raklång över hela sängen. Helt underbart.

Men så får jag inte ligga länge! Snart blir det lite käk, potatisbullar står det på menyn, sedan städtime! Efter det blir det nog willys en sväng och sedan ska jag pyssla på med mig själv lite. Bland annat ska jag bada, använda hårinpackning, ansiktsmask, måla naglarna samt göra ännu ett försök till att färga ögonbrynen. Kommer bli skönt sedan när jag ska sova då rummet är nystädat, nya sängkläder + att man är helt fräsch själv! :)

17 Mars

Har precis sett veckans avsnitt av Andra Avenyn. Greger, Roland och Hästen gör ju serien! Så himla sköna är dom, haha. Jag tycker faktiskt att denna serie är riktigt bra :) Ibland spårar den ur lite, men jag vill ändå alltid fortsätta kolla och se vad som händer.

Nu sitter jag i sängen och äter busfrömackor & dricker juice, mums det! Lär ju bli smulor fulla sängen som vanligt. Inte speciellt mysigt när man ska lägga sig sedan, hua, värsta som finns är smulor i sängen! Men imorgon är det ju torsdag, och vad betyder det? Jo storstädning i mitt rum + min toa, som vanligt =D (skönt att ha det färdigt till helgen!)

Goonatt'

17 Mars

ZZzzZ. Trött, tröttare, tröttast. Det känns som fredag idag, suck, bore vara det! Men näe 2 lååånga dagar kvar innan man får göra helg.

Kort dag på jobbet idag. Vad gjorde jag sedan? Ja gissa det om ni kan. Kul att vara sådär hemlig ibland =) Gick iallafall hem sedan och sov i 2 timmar, skönt! Snart är det dags för spinning, hur jag nu ska orka det? Men energin brukar alltid dyka upp när jag väl har satt mig på cykeln och kört igång.

ååh vad jag vill att det ska bli helg nu! Händer massa roliga saker! typiskt att tiden ska gå saktare när man går och väntar på något. Men men, den som väntar på något gott ... :) (väntar alltid för länge!)

16 Mars

Hej mina kära små vänner!
Allt bra idag? Hoppas det! Själv har jag haft en helt okej dag faktiskt, lugnt & harmonisk .. på ett ungefär. Jobbade för det mesta själv idag, och det är faktiskt riktigt skönt ibland. Gå och lulla på för sig själv, lyssna på radio/musik och göra det som ska göras :)

Har ingen aning på vad jag ska hitta på och göra ikväll, känner för att hitta på nått =( Kanske blir en promenix senare? aja, visar sig :)

--> det kan inte gå mer än åt helvete

15 Mars

Är barnvakt åt Leo en stund nu ikväll :) Lilla busen. Vi busade på som sjutton, sedan säger han helt plötsligt "nej Josefin, nu ska jag gosa på dig" och satte sig i min famn, kramades och pussade mig på kinden :) .. Kom också fram till att jag absolut inte är bra på att rita. Leo sa åt mig att rita någonting, så jag ritade ett hus .. då säger han "vilken fin båt du har ritat" .. hmm, ja, behöver jag säga mer? ;P

nu sover Leo i alla fall och jag ska se på Håkans bar. Hejsvejs :)


15 Mars

Spännande, spännande! Fast jag vet ju redan hur det går ;)
Men guuu' så snygg han är, min Edward ;>
Kan nästan inte vänta tills den 20e Juni!

 

Fast den 20e Mars kommer andra filmen ut i affärerna,
då vet jag en som kommer hänga på låset . heh


12 Mars

Jag har köpt choklad! Liite liite liite som jag ska äta nu ;> + att jag har nöt-creme som jag faktiskt tål och får äta =D (ja jag är galen i choklad om ni har missat det) .. Ska lägga mig och se lite gossip girl, innan kvällens bravader drar igång! .. ha en trevlig fredagkväll allihop!

11 Mars

aaah så gott! Pannkaka med hallonsyllt & Mjölk .. + att pannkakan givetvis ska vara rullad! Finns nästan inge goare'

 

Klockan är i skrivandes stund precis 16:57, och jag har hunnit så mycket sedan jag slutade för en timme sedan! Stekt pannkakor, ätit dem, städat min toa + mitt rum, skurat och grejat! Oj oj så duktig jag är :) Nu ska jag lägga in en serie från Nicklas bärbara hårddisk till min dator, gossip girl, har aldrig sett .. men ska tydligen vara bra? Visar sig =) .. Sedan blir det Willys & köpa lite karra! Det gillas!




Tragiskt



Pinsamt Hammarby,Pinsamt!


10 Mars

Ingen bra dag!

Vaknade nyss och var heltyrvaken, fattade inte vart jag var ..fattade knappt vem jag var själv. Hua är så himla trött. Ont i ryggen har jag också, min rygg känns som om den vore 100år. Mitt jobb har förstört min rygg, och jag är bara 19 år. Kul, verkligen!

Gah, allt går emot mig idag! Igår var en bättre dag, då var det en snygg kille man kunde tjyvkika på lite då och då (vem var denna mystiska snygging? :O .. finns väl inga sånna där jag jobbar? Men tydligen :D) .. idag är det bara sura envisa kärringar som ska hålla på och gnälla! Grr... Ska ta ut min ilska på spinningen senare och hoppas på en bättre dag imorgon!


9 Mars



Blev en sväng till Birsta istället för spinning som egentligen stod på schemat. Robin & Kim var där och dom ville jag se, så jag prioriterade det före ;) Fina killar och bra musik! Låten de har gjort tillsammans var bra. Man kunde köpa singeln där + få den signerad för 20:- .. men det kändes som att jag var liiite för gammal för att stå i kön för det ;P alla andra var typ 9-14 år, heh. Kanske finns på spotify? ;P

Nu ska jag se klart på Bröderna Lejonhjärta jag och Herman började se förut. Nu tror ni säkert att det var han som tvingade mig att se den, men ska jag vara helt ärlig så var det precis tvärtom ;) . Han ville absolut inte se, och slutade titta efter 5 minuter. Jag däremot, fastnade helt! men vadå, filmen är bra ju ... =)


7 Mars

Blev en väldigt konstig ikväll igår! Halv 2 inatt följde jag med syrran & mattias på fest, och där blev vi kvar till klockan var 5? ja nått sånt i alla fall. Trevligt var det :)

Sov till kvart över 12 idag, inte likt mig! Har sovit lite till och från hela dagen, är inte helt hundra. Feber, förkyld .. ja det vanliga. Förstår inte varför jag är sjuk hela tiden, alltid är det nått =S .

Nej nu blir det dusch, sedan blir det film & godis .. Det gillar vi :)


6 Mars

Soligt och fint ute idag! Så passade givetvis på att sticka upp näsan mot solen!
Var faktiskt ute i 4 timmar, först satt jag på balkongen, sedan gick jag en långpromenad.

AIK vann mot IFK Göteborg med 1-0 i supercupen, inte alls oväntat ;) Vi är ju van att vinna mot IFK i avgörande matcher nu mer. Allsvenskan, Svenska cupen .. och nu supercupen ;) Vi är verkligen bäst!

Åh vi é AIK!


4 Mars

Köttfärspaj á la Josefin special sitter just nu i ugnen. Ska bli spännande att smaka på detta! Eftersom att det är mjölk i allting så gäller det att exprimentera lite, men det blir nog bra! (hoppas jag) .. Det är iallafall knappt nå lök i och nästan inga kryddor. Helt perfekt, precis som jag vill ha det!

nej nu är det dags att äta. Sen blir det storstädning! =)


3 Mars

drömde inatt att jag åkte till Grekland. När jag kom dit så var det fullt med snö överallt, men det var ändå över 30 grader varmt. Så jag slog mig ner där på stranden/snön och solade. Haha, sjukt. Men skönt vare!

Nej nu blir det dusch, sen en rulle. Ska hämta mamma på partaj senare ikväll, ciao ciao.


2 Mars

Choklad, choklad! Mjölkchoklad med apelsin i, eller nötter, kanske med nonstop, mint. GE MIG! blir snart förbannad, varför måste just världens godaste godis innehålla mjölk? :'(
--
Nyss varit och tränat. Otroligt skönt som vanligt! Dock blev de inge hårt .. efter hårt jobb med både armar och ben på miljoner portar på midälva idag var/är jag rätt sliten.. Men men, man blir ju glad när pengarna rasar in 00:00 den 25e varje månad =)
--
Jo just det. En spännande grej händer förmodligen i september/oktober! Något jag alltid ha velat i hela mitt liv nästan! Hoppas det går vägen


1 Mars



Såg en dokumentär nyss om folk som har apor som bebisar, eller ja behandlar sina apor som om dom vore bebisar eller ett barn. Man fick följa tre familjer, en som precis skulle få en liten apbebis och sen 2 familjer som hade "vuxna" apor .. Riktigt söta och goa var dom. Dom satt med i en barnstol och åt med familjen, hade blöja på sig, lekte med leksaker, hoppade runt överallt, sov i samma säng som sin "mamma och pappa" osvosv.

Kan dock tycka synd om dom lite, dom vill ju vara fria och hoppa runt bland träden i djungeln, inte sitta inlåst sådär. Meen guu' så söta, jag vill också ha en liten apbebis!


RSS 2.0