23 Juni

Började jobbveckan med att torka bajs (ja någon hade gjort det i trapphuset, normalt?), MEN, den kommer avslutas betydligt mycket bättre, med en dubbel lön imorgon =) Fick lönespezen idag, och sådär borde den alltid se ut! :)
--
Nog om det. Snart är det midsommar och jag har grym beslutsångest om vad jag ska göra, vart jag ska vara. Min hjärna säger en sak, men mitt hjärta något annat. Hmm ..

just det, var på cirkus häromdagen också, kul! Man växer nog aldrig ifrån sånt där, man blir som barn på nytt! Och visst var kamelerna söta?  ;)

16 Juni

Mitt vackra konstverk ;)

På bilden: Nicklas och Pålle.
Resten förstår nog bara vi Riksbyggare :)
(och kanske Riksbyggen svikaren, min bror;))


9 Maj

aah så mätt jag är! och ont i magen har jag också, vad är det nu som jag har gjort fel? Chokladen kanske? men vadå, man kan ju inte vara utan choklad, det funkar inte, det finns inte i min värld! :)

Har precis smällt i mig en tallrik nudlar + rostat bröd, hah, oj vad jag går emot mina egna regler just nu. Illa, mycket illa .. :( Men det löser jag senare i sommar. Till september måste jag vara helt fit', annars ska jag ju bara gå i pösiga arbetskläder hela sommaren, så vad gör det att jag är tjock? =)

Nä men skämt å sido! Imorgon har jag en viktig sak jag MÅSTE göra, och det är städa garderoben, för fy hur den ser ut just nu :O öppnar jag den så rasar allt ut. Det fixar jag imorgon, om orken finns, men det gör den nog! på ett eller annat sätt..

PUSS!


RSS 2.0