31 Juli

Segt, segt, segt .. finns noll att göra.. Var till birsta en sväng för att kolla på nån ny mobil, men hittade ingen som föll mig i smaken. Har inte alls lust att köpa en mobil för över 2000, onödigt! Allt kan hända, se hur det gick med min förra .. otur det är ju vad man har, heela tiden. Eller så är jag bara klantig, så är det nog.

Nee nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, kanske händer det något kul ikväll, så bäst att vara redo! Tjoohej.


30 Juni

Nu har jag semester! Första ledigheten sedan jullovet i skolan 2008, ungefär? Skönt är det i allafall, underbart skönt :) På måndag blir det en tripp till stockholm där jag ska springa ut och in i miljontals affärer, läängtar! (: Har inte varit i shoppingtagena på väldigt länge nu, men då ska det verkligen ske! Eller så hittar jag ingenting, kan ju bli så ibland också =P

Nu ska jag invänta mamma, visa henne passet som jag var och hämtade ut idag. Att man alltid blir lika snygg på sånna där kort! Nä usch och fy..

28 Juli

Somnade förut och sov i 1½ timme, hur bra är detr då? :( För det första så går kvällen aldeles för fort när man sover bort den, och för det andra kommer det vara svårt att somna ikväll. Illa illa.

Städade i allafall mitt rum när jag kom hem, bytte lakan och grejade på. Så förhoppningsvis kommer jag sova gott inatt, även fast jag sover ensam, som jag inte gillar nu mer :(

Nej slut på sura miner! Om 2 dagar är det helg, och sedan en veckas ledighet efter det, riktigt skönt. Så solen, snälla titta fram hela nästa vecka :D bäst att inte döda nå spindlar denna vecka, räddade till och med en idag. Har nog aldrig hänt tidigare.

Nej nu ska jag lägga mig i soffan och se på en romantisk film.. (bara för att jag saknar Jimmy så mycket redan, lite konstigt när jag träffade honom i morse)

Leksand!

Hello! just nu är jag i leksand. Snart blir det grillning, sedan ett dopp i Siljan :) ... provar att gå in på internet via mobilen för första gången (ja jag är lite efter, sånt har väl varit inne ett tag?) segt går det, men funkar :) ha det bra så länge!

20 Juli

varför kan jag inte sova? Irriterande ..

All the things I feel I need to say I can't explain in any other way
I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a guy like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
when you show me the truth
Yeah ...
I'd rather be with you
Say you want the same thing too


bra låt :)



18 Juli

Äntligen är resan betald. Bara passet som ska fixas nu, och det görs troligen imorgon. Sedan är allt färdigt, skönt att ha det gjort!

Hinner inte skriva mer nu. Måste koka ihop lite mos till morgondagens matdosa, sedan sova. Måste sova själv inatt :( .. ♥

15 Juli

Sommar & Sol, härligt härligt :) De som haft semester de senaste 3 veckorna har verkligen prickat rätt. Själv jobbar jag på bara. Äta, jobba, sova, dö .. visst är det så?

Längtar tills min lilla semester kommer, fast samtidigt känns det inte alls bra. Tar ut ledighet utan lön, så jag förlorar en hel del på det. Men jag måste få vara ledig, eller hur? Lite ledighet är värd mer än pengar, iallafall när man har slitit som jag har gjort ;) Men jag klagar inte. Jag har fast tjänst och fast inkomst, varje månad. Inte alla 19åringar (okej 20 snart) som har det i dagens läge.
--
Leksand nästa helg, Stockholm vecka 31 och Turkiet vecka 36
.. Så det är väl inte sådär jättesynd om mig, hade kunnat vara värre =) Nästa år, då, blir det betald semester i ca 4 veckor :D

8 Juli



Brolle var väldigt bra igår! Givetvis :) Bäst av allt var nästan när han sjung Elvis låt "in the ghetto". Brolle är ju så grymt bra på att sjunga hans låtar, och speciellt den där låten!

Sedan så sjung han "Sweet Josephine", och ja, det var såklart mig han menade :D

7 Juli



Gatufesten & Brolle Ikväll! :D

1 Juli

Titta vad jag har hittat här!
"Det är inte förbjudet att jobba i för varma lokaler. Finns inga regler för sånt, däremot ska arbetsgivaren se till att man mår bra. Ge en extra rast om sommarhettan påverkar temperaturen i arbetslokalen, se till att det finns kallt att dricka, ordna nya kläder (istället för tjock uniform/arbetskläder) mm."

Hmm.. kanske borde visa det här för dom på mitt jobb? jag som inte ens får ha linne på mig ... det stör mig faktiskt nå fruktansvärt.. Dock har jag ju det ändå ..  ;)


RSS 2.0