28 Februari

Sista dagen på sista vintermånaden :D Nu går vi mot Mars, vilket betyder stooora steg mot vår :D !!


Jag sitter just nu och diggar till melodifestival låtar, säg vad ni vill, men JAG tycker att det var ett mycket bra år i låtväg :D Nicke Borg tex, hur grym är inte den låten? Brolle, Danny, Eric Saade, Linda Bengtzings trallvänliga låt .. osv osv :) Tralalaaaa .. härligt med lite ny musik man inte är less på! (än så länge:))

Jag och Cider har precis betalat räkningar. Jag betalade och hon rev sönder pappret, riktigt teamwork tycker jag :)

nu ska jag tralla vidare. Tja Tja :D


25 Februari

Löning! :D Viktigt att poängtera! :)

Cider ligger helt utslagen på soffan, och jag sitter här/ser på tv. Tänkte att hon skulle vakna, så hon får äta lite innan jag går och lägger mig, annars vet jag en som får kliva upp tidigt imorgon... Yes, I know, man skulle kunna tro att det är en riktig bebis jag har här hemma, men jag kan säga att det är typ så! Vårat bortskämda lilla kattskrälle =)
Hon fick nån slags tonfisk blandning förut, men hon äter ingenting av det (hon slukar allt annars) så hon gillar väl inte det helt enkelt. Så när hon vaknar till liv så blir det lite varm mjölk, det får räcka :) ... och nej, ni behöver inte vara orolig, det är inte våran mjölk hon får, utan kattmjölk givetvis .. jag är väl inte dum heller :)

Nu börjar jag gäspa här, och samtidigt så börjar hon röra på sig. När matte är trött, då är inte kissen det & tvärtom.




24 Februari

Har inget att skriva, lägger ut bilder på våran solstråle istället :D Vi försökte få en schysst bild på henne, men vi konstaterade snabbt att hon inte är någon linslus.. hon gillar icke kameror =)

Dagens bild! :D SötCider :)



Jimmys val


23 Februari



Cider gnäller över att jag inte uppdaterat min blogg på ett tag, så det är väl dags då antar jag?

Jag sitter vid datorn, och ligger bredvid med tassen på "esc" knappen, så hon trycker väl där när hon tycker att det får vara nog! .. Hon är så mysig ... OCH busig, jisses! både Jimmy och jag är helt slut ibland, men det är bara kul :D våran lilla bebis, som jag fjäskar med alldeles föööör mycket. Men det är hon ju värd!

Nej slut på kattsnack! Imorgon är det torsdag & träning! Det är så kul, känner att jag är på G nu, och det är en skön känsla i min kropp! Går väl sisådär med bantningen, fuskar ibland, är stenhård vissa dagar. Men träningen är ju igång nu, så det är ett stort plus och en mycket bra början! Resten kanske kommer snart :) Sommaren är ju inte riktigt på G än, så jag har några månader på mig tills bikini-time! åååh vad jag ska njuta heeeela sommaren på MIN altan :D



20 Februari


Här hemma är vi trötta! Vi är ju van och sova hur som helst på helgerna, men inte nu längre. Imorse kl 06:45 var de en liten busig kisse som kom skuttandes med en råtta, hmm, kan vi inte busa liiite senare? :P Men nej nej.

Så idag är vi segisar! Har legat i soffan och myst i stort sett hela dagen. Nu ligger hon själv på kudden, helst ska hon ligga på bröstet, eller uppe vid halsen/kinden. Hon är en riktig myskisse i alla fall :)!

Mamma var så snäll och kom över med en hel form med flygande jakob igår! :D Hennes sådan är så grymt go, så jag kokade ris och gjorde matlådor förut, mums mums!


19 Februari



Av alla leksaker så är såklart en helt vanlig papperspåse roligast :)


18 Februari


Välkommen Cider! Min lilla goplutt! =)

17 Februari

Har bara tränat en enda gång denna vecka :( mycket tragiskt! Skärpning nu! Jag som ska gå ner i vikt .. inte är jag lika duktig som bror min inte, nej nej :( MEN på måndag är det dags igen, ajjamän! Men hur många gånger har jag sagt det? :) hehe! Har iaf ätit gröt varje morgon denna vecka, det är bra! Nyttigt och mättande lääänge :)

Nu ska jag se på landskapen, Foppa ägde nyss upp allihopa! Han är så gryyym :) kommer verkligen sakna den grabben i svenska hockeylandslaget! :')

dagens bild:

hej och , skål för oss två, för vi ska bli så smala såå :) :)

16 Februari

Har precis städat lägenheten från topp till tå! Duktigt Josefin, verkligen :) Har tänt doftljus och vanliga ljus lite överallt i lägenheten, så nu luktar det superfräscht! Har även bäddat rent i sängen .. städexperten Josefin! Jajjamän! Torkat lister och grejer. Ja, tar jag med mig jobbet hem eller? Förmodligen. Jag har torkat trappräcken hela dagen, kommer väl drömma om fanskapen också..

Imorgon är det torsdag! Fast jag har torsdag idag, det har jag haft hela dagen. Kommer bli måttligt besviken imorgon när jag inser att det faktiskt är torsdag då.. suck.. inte lätt att vara jag.

Dagens bild:
(PS! Min brorsa till höger :))





15 Februari

Det har nog alltid vilat en hulligan i mig, eller vad tror ni?
AIKare = hulliganer, de säger ju alla!
-"AIKare, *suck* förstör det underbara i sport
med all våld"
blaaa blaa blaaa!

Så OKEJ, FINE, jag är väl en jag med då :)

 

 

 

GRATTIS A.I.K. På 120 års dagen!
Isidor Behrens 1891

14 Februari

Alla hjärtans dag, hoppas ni får en mysig kväll allihop!

För mig blir det ingen träning idag, grååååter... jag mår mycket bättre idag iaf, men vilar en dag ändå, utifall att, så kanske de blir av imorgon istället =) Vill inte ligga helt sjuk i helgen, hade tänk ha så mycket annat roligt för mig då :)

Väntar på att en film ska laddas klart, så jag kan se den. Love and other drugs, vet inte om det är någon bra kvalité dock, de visar sig, men jag brukar inte vara så kräsen.

Hej Hej

13 Februari

Sitter här i min ensamhet och gör ingenting mer än å tycka synd om mig själv..! Halsen är svullen och jag snorar som fan, suck .. Jag har inte tid att bli sjuk, jag ska ju träna minst 3 gånger den här veckan?! Buu, jag gråter! Orkar inte ens dra igång kinecten och träna ..

Jimmy är och tränar, så jag ska nog gå iväg till mamma en stund, för här är det för tyst. Sitter och lyssnar på Eminem just nu, som alltid när jag är lite nere. Och förresten .. Visst var brolle GRYM igår? Oh yes :) :)

12 Februari

Åren går, månaderna går, dagarna går, snart är vi gammal å måste bäras på bår!
(hehe, ett försök till rimm :)
Nu är vi snart i mitten av februari och snart är Mars här och våren närmar sig med stormsteg! I Mars kan man faktiskt dra ut några stolar på altan och vända upp snoken mot solen :) gu så jag längtar! Ljusa tider älskas!
Min altan ska utnyttjas till max i sommar, vårfest/grillfest kommer det bli i alla fall! :) Ni är så välkomna så!

Snart börjar Melodifestivalen, ett måste för en kärring som jag =) Blir popcorn, godis och vatten. Perfekt lördag med andra ord! Brolle ska vara med, ett måste att ringa!! Ringer även om låten är helt åt skogen :)

Börjar bli småsjuk nu också. Ont i halsen och helt slut i huvudet, buuu :(
--

och snart kommer lilla Cider ♥  :D




7 Februari

Hej mina vänner! Nu är det en väldigt glad Josefin som skriver!! Har nämligen fått till mitt internet idag, efter 5 månaders väntan :D Kan börja med att berätta att TELIA ÄR SKIT .. så nu var det sagt :) å ingen är gladare än jag!

Det var tydligen våran switcher (stavning?) som var felande. Så dom skickade ut en ny till oss + ett papper där det står att vi ska skicka tillbaka den trasiga + adaptern, annars måste vi betala 1000kr .. men de roliga är att med den nya switchen så fick vi ingen adapter. SÅ hur i hela fridens namn tror dom att vi ska få in ström i den nya? Telia har då ingen kunnig personal, de är en sak som är säker! Blivit skickat från den ena till den andra hela tiden. Men nu tänker jag inte lägga ner någon energi på det skitföretaget längre! Sisådeså :)

tja hej


TACK kära bror som har hjälpt mig med internet, ringt å grejat till äckel-Telia & stått ut med en sur å grinig josefin. Tack Tack :)


RSS 2.0