27 Maj

Ja nu är lugnet slut här hemma .. kommer hem från jobbet, tänker att "nu kan man äntligen ta det lite lugnt" nä då är det folk som springer runt runt, ställer massa idiotiska frågor och bläää. Nä dags för egen lägenhet kanske? Lär nog bli snart! Måste in på banken och fixa lånelöfte, sedan kan man börja leta på allvar! Underbart ;)

Nicklas har fixat The vampire diaries till mig, så det ska jag lägga mig och glo på nu ..Hela första säsongen, med 22 avsnitt tror jag det är? Så nu har jag lite att kolla på framöver, hoppas det är bra :) men det är det nog, jag är så kär i vampyrer =) (En av anledningarna till varför jag inte äter vitlök, för då skrämmer man ju bort dom? och jag vill ju ha en! .. )

cya' och godnatt (ja redan! kl 16:14) .. ZZzZz, fredag imorn (stor tumme upp!)

25 Maj

Fick bråttom helt plötsligt, mamma och pappa kommer tydligen hem imorgon, jag som trodde att det var på torsdag. Så nu måste jag skynda mig att städa och plocka lite här hemma, annars blir det väl liv i luckan ;) även fast jag tycker att det är städat här, så har hon nog en helt annan syn på saken!

Var till min lilla kusin Albin som fyller 1 år idag och fikade lite, alldeles för gott fika, inte bra! Stod dock över tårtan, är alldeles för mycket grädder och grejer, vill inte ha tillbaka mina äckliga blåsor :( fuskar redan alldeles för mycket, vilket märks ibland..  både på kroppen, och i kroppen ;)

Blev en sväng på birsta även idag, panik panik, när man inte hittar det man ska ha! Vi visste exakt vad vi var ute efter, men givetvis så var det slut. Typiskt! men det löste sig, hittade något liknande, så det får duga :)

Nej nu ska jag plocka lite här, sen duscha och kanske äta något.. blir ju ingen riktig mat när jag är själv, för hur kul är det att laga mat endast till sig själv? hur tråkigt som helst ju .. så, det blir nog en macka och lite youghurt :)

jo just det. Var på möte med jobbet idag, alla, från hela Riksbyggen, var där. Och jag tror nog att julfesten kommer förfölja mig ett bra tag framöver, haha! alla verkar då haft det väldigt roligt åt mig .. "ja för vissa slutade ju kvällen tidigt, haha" .. "kanske lite snapps på det här, eller vad säger du Josefin?" "ja här kommer shakedrottningen igen" .. osv. Hah!
hejsvejs ♥

24 Maj

Ja idag fyller mamma år :) men eftersom hon är så dum och åker bort på sin födelsedag, och lämnar stackars mig kvar här i kylan, så får hon ingen present! .. Närå, tydligen så har dom 30grader varmt och en stooor sol, fuuusk =( Men, men. Snart är det väl (så kallad) sommar här också, även fast det känns som höst just nu?

Lagade mat förut, lite extra till matlådan imorgon. Och nu kom jag på att jag inte alls behöver någon mat imorgon, ska ju på möte hela dagen .. segt. Vilket i-landsproblem, hua hua.

Nu ska jag lyssna på lite musik medans jag väntar på att syrran ska dyka upp, blir en sväng till Birsta sedan. Hejsvejs :)

ska jag, eller ska jag inte?




23 Mars

Söndag igen, sämst :( men men, ny vecka snart.. och nya tag :)

Denna helg har varit helt okej i alla fall ;) Lite festande här hemma i fredags, sedan lite annat igår :) Hade så grymt ont i huvet hela dagen igår, förstår inte varför hehe (sexbrist? sägs ju att huvudvärk betyder det ;) det släppte iallafall sedan på kvällen, tack och lov! Sånt där förstör ju allt, man orkar ju inte göra någonting ..

Har inte sovit mycket under den här helgen, det känns verkligen. Blir nog en tidig kväll för mig, vore inte fel i alla fall. Nej måste roa mig med något nu! Höres.

..
Jo justja. Grattis Sverige till bronset, bra kämpat :)

20 Maj, igen =)

Glömde ju bort att säga att jag var på Leos dagis förut, dom hade ett litet uppträdande. Duktig var han, stod helt stilla och såg snygg ut! För inte sjung han mycket inte ;)

Usch, blev så less på jobbet idag. Stod väl och städa någonstans, fick ett sms av mamma "Sitter nu på balkongen i solen, dricker kaffe och tittar ut mot havet" fy så fuskigt! Jag vill också vara där ... visst, det är varmt här också, men det är ju inte riiiktigt samma sak. Men det blir ju min tur tillslut också, i September :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen! Sedan blir det nog film, ska sova i mammas säng inatt, bara för att den är så grymt skön =D hah. Hejsvejs :)


20 Maj

Skriver i pausen i hockeyn, så de blir snabbt ..

Igår körde jag mamma och pappa till Midlanda, så nu är jag ensam hemma ett tag. Riktigt skönt må jag säga! Längtar verkligen efter något eget nu, även fast det är vääldigt smidigt att bo hemma ;) Men det kan jag ju inte göra hela mitt liv.

Idag fick jag erbjudan om fast jobb där jag jobbar, och givetvis tackade jag ja. Så första juni börjar jag "på riktigt" :) Så nu kan jag faktiskt börja planera min framtid, kanske flytta hemifrån och så vidare. Så det känns faktiskt riktigt bra =) ..

Nej nu är det hockey! Sverige - Danmark .. just nu 3-1 ..

18 Maj

Blev vinst igår! AIK 4-1 Åtvidaberg, riktigt, riktigt härligt!
--

Vädret fortsätter ju vara bra också :) Inte dumt! Eller jo, det dumma är väl att jag måste jobba. Men jobba måste ju alla, så det är ju bara att kämpa på. Är ute så mycket det bara går i alla fall, och som jag sa igår, med mix megapol topp 1000 i öronen så går ju dagarna som en dans =D

Hade inge mer på hjärtat. Tänkte bara berätta om vinsten igår, för jag vet ju att de få som läser denna blogg, är väldig intresserad ;)

17 Maj

Suttonde Maj, Norges nationaldag! vi elsker dette landet, tralala ..
--

Mix topp 1000, det har jag haft i mina öron hela dagen, riktigt bra må' ja säga! Skönt att slippa alla idiotiska låtar som spelas ca 50ggr/dag. Hua, nej nu är det lite ljuvare musik man kan gå och tralla med i :) Det ska hålla på hela denna vecka, det gillas =D

Har så himla ont i munnen också! (och nej, det är inte blåsorna som kommit tillbaka, tack och lov! <3) har en idiotisk tand (visdomstanden, betyder det att jag håller på att bli vis? hmm..) som håller på att trycka sig upp i tandköttet. Ont gör det, faktiskt riktigt ont. I och med min kära tand så har huvudvärk uppstått + att jag fått ont i öronen.

Nej nu klagar jag för mycket, men det är ju faktiskt väldigt synd om mig .. snyft.

Nä men nu ska jag följa AIK - åtvidaberg. Grym stämning tydligen :) Synd man inte är där!  2-0 just nu..




16 Maj

Då har ännu en helg passerat och en lååång jobbvecka har man framför sig innan nästa ledighet.

Fast denna helg har varit riktigt bra. Igår var det ju ett helt underbart väder, och man fick ett litet smakprov på sommaren. Guu' så man längtar!

Igår var vi i Hogland hela dagen. Solade, grillade och tog det lugnt. Riktigt härligt! Grillade för första gången också (förutom hamburgare och korv då) och första grillningen är ju alltid goast' ;)

Sedan på kvällskvisten gick Sandra och jag på bio och såg Robin Hood. Bra film! Den tycker jag att ni borde se :) Snygga killar med snygga kroppar ;) Förstår mig inte på Russell Crowe, hur gammal är han inte? och fortfarande så otroligt läcker?  Hans kropp är ju inte direkt att leka med i alla fall. Ohlala ;)

14 Maj

hejsanhoppsan allihopa!

Fick sluta riktigt tidigt idag, det tackar man för! Har precis skjutsat brorsan till Granloholm (med hans bil, fasen va skön den är att köra, kul när man kan dra på lite ... ;) nu sitter jag här och gör ingenting, vilket är helt underbart skönt ibland =D Ska lägga mig i sängen och se på nån film och kanske vila ögonen en stund?

Jo just det. Denna bild sitter på Sundsvalls stadsbussar(!!) vad fan (på ren svenska) gör Timrå IK på sundsvalls bussar?! dom har väl en egen stad, egen kommun, och egna bussar? Det är ju så man mår illa ...


13 Maj

Fortsätter följa allt om trippelmordet, tycker verkligen att det är så fruktansvärt =( och tydligen så var ju allt planerat också, fyf*n säger jag bara ...
--

Men nu till lite roligare saker, roligt för mig i alla fall. Spenderade min ledig dag på Birsta. Köpte lite saker till mig själv bland annat en tröja, kroppslotion som luktar sommar (=riiiktigt gott!) och lite andra smågrejer.

Spanar runt efter presenter att köpa till mamma som fyller år snart också, men jag har som vanligt inga idéer alls. Önskar att jag var påhittig när det gäller sådant, men inte då.. Skulle vilja komma på en riktig "pangpresent". Men jag har i alla fall lite mer än en vecka på mig så det kanske löser sig?

Nu ska jag leta någon bra rulle att dra igång .. :)
(köpte några riesen som jag ska smaska på också, höhö ;)


12 Maj

Jaha då har 21åringen erkännt trippelmordet. Fyfan, hur kan man vara en sån fruktansvärd människa? varför i hela helvete gör man en sådan sak?! Det är ju så sjukt. Dödsstraff direkt! Eller nej, det är för lindrigt! Sitta i fängelse i irak eller något sådant där land, kanske är bättre? Där det är riktiga fängelse med vatten & bröd, en stenhård säng i ett liiite rum bakom lås och galler! .. osv. Här i Sverige lever dom ju lyxliv i fängelsena .. tragiskt hur dagens samhälle är ibland .. MEN i hela sitt liv kommer han ju få leva med vad han har gjort, så därför hoppas jag på att han lever ett långt plågsamt liv!
--

Usch nu blev det ett argt inlägg, men ja .. sjukt är det, egentligen saknar man ord ..
Btw, Imorgon är det en ledig dag, underbart skönt! Undra vad man ska hitta på med dårå? Sova enda tills jag vaknar iallafall. Mobilen = off!

oooch storförlust för AIK, Elfsborg hade lekstuga med AIK idag. Ye,ye .. Life goes on, finns ju värre saker! Läs ovan ..

11 Maj

Yes! Den 6e september drar man till Turkiet! Det ska bli nice =) Sola, dricka drinkar vid havet, festa och bara ha det underbart :D . Längtar redan!!

9 Maj



Var i stugan en sväng idag. Rensade lite på Rockys grav, tog bort allt gräs mellan stenarna, grävde runt i jorden och la dit lite nytt. Lyfte på alla stenar och försökte gräva bort alla myror som har bosatt sig under där, usch! Hatar myror, hemska små kryp (fast dom är lite bra, håller ormarna borta!!) Men våran Rocky ska iallafall inte ha massa äckliga myror runt omkring sig, så jag förstörde deras bo, äggen osv.
Vilken myrmördare jag är va? ;) Stolt sådan också!


Tände ljus innan vi for också, så nu ska bara blommorna växa upp, sedan har Rocky det fint igen :D

8 Maj

God morgon!
Jag somnade redan innan klockan 23 igår, och det var så otroligt skönt! Jag var nog totalt slut, och det var så grymt skönt att vakna imorse och vara helt pigg :) Annars brukar ju mina fredagar bestå av galet festande ;) Men det blev riktigt lugnt igår med film (Alice i underlandet, faktiskt en bra film) och godis =)

Idag är det konfirmation som står på schemat. Det är mina 2 småkusiner Andreas och Robert (som alltid har varit så små tycker jag, men som nu ska konfirmera sig, hur kan tiden så gå jääkla fort?! =P) som ska stå framme i kyrkan!

Kommer ihår hur min konfirmation var
.. Hade hög feber och halsfluss, givetvis som alltid, kunde inte prata som det var meningen att jag skulle göra framför alla, så det slapp jag ;) Tur i oturen kanske? =) Nä men usch, det var hemskt, kommer ihåg att jag bara ville lägga mig ner och sova framme vid altaret, såg suddigt och var helt borta i skallen :P Dagen innan på genomrepet så somnade jag på några stolar inne i kyrkan..

Nej hua, nu var det ett tag sedan jag var sådär sjuk, och det är riktigt skönt =D Hade ju halsfluss och feber minst en gång i månaden förut .. Men nu är man stor, stark och alltid frisk ;)

Ha en trevlig lördag ♥


3 Maj

Måndag, stoor djup suck..

Sprang med friskis idag igen, härligt härligt. Nu är jag slut i hela kroppen, den där träningen måste ju ta på precis alla ställen. Galet trött och slut är jag i alla fall :)

Har egentligen ingenting vettigt att skriva. Ska krypa till kojs nu, försöka sova tidigt för en gångs skull. Somnade till och med på jobbet idag, flera gånger. Det är illa. Sedan sov jag när jag kom hem också. Ännu mer illa.

Nej måste börja tagga upp mig lite! Kan ju inte sova bort livet.. Man sover redan 60% av livet, hemskt =(



2 Maj, Derby!


Allmänna Idrottsklubben AIK, vi är överallt!


RSS 2.0