Har för mycket fritid framför mig.

typiskt! Precis när man kommer in i träningen rejält, tycker det är jättekul och bara vill träna mer och mer hela tiden .. så slutar det ;( .. eller ja, mitt kort tar slut. Ska köpa ett nytt efter sommaren, tycker det är onödigt nu när det bara är något pass i veckan under sommaren.
Vad ska jag nu göra på fritiden? Jag har inget körkort att plugga till, skolan tar snart slut, jag har ingen träning och inget jobb. Herregud, jag kommer gå under!

Helgen har varit riktigt trevlig i alla fall. I lördags var jag på konfirmation då min kusin konfirmerade sig. Efteråt var vi bjuden på mat och fika, väldigt gott! och tyvär blev det aldeles för mycket av det goda =(  (ja av godsakerna alltså, jag körde så inge alkohol blev det för mig!)
På kvällen var jag chafför till mamma, pappa, moster och stefan då dom skulle till casino. Tyckte dom skulle ta och vinna pengar så jag kunde få mig en bil, men det blev inget av med det. 
Jag var också med Björn, vilket var väldigt trevligt =) Markus droppade in en sväng mot slutet av kvällen, sen drog vi alla på Max .. och ja. blabla! orkar inte skriva allt =P

Nu ska jag snart hoppa i säng! har en lång skolvecka framför mig ..eller... nej just det, går ju bara tre dagar den här veckan. Nice! =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0